Στοχ: «Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ για τους τίτλους» (vid)

Στοχ: «Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ για τους τίτλους» (vid)

Ο Μίροσλαβ Στοχ με δηλώσεις του αποκάλυψε το πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους λόγους που επέστρεψε και πάλι στην Τούμπα.

Την πρώτη του συνέντευξη, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ έδωσε ο Μίροσλαβ Στοχ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως επέστρεψε για τον τίτλο που τόσο του λείπει, από την προηγούμενη παρουσία του στην Ελλάδα και τον Δικέφαλο.

Για την επιστροφή του στα αποδυτήρια:  «Είναι ωραίο, τα αποδυτήρια δείχνουν ίδια με την προηγούμενη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα και θεωρώ ότι αυτό θα… δουλέψει και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν συναντάει έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ: «Όλα είναι διαφορετικά. Νομίζω ότι γνωρίζω μόνο τον Δημήτρη Πέλκα. Ήταν νεαρός τότε και τον έζησα λίγο, πριν φύγει δανεικός. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα γνωρίζω. Ελπίζω να έρθουμε σε επαφή, να γνωριστούμε σύντομα και όλα να πάνε καλά».

Για την υποδοχή του κόσμου:  «Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Το βιώνω κυρίως στο Instagram. Οι φίλαθλοι μου έγραψαν τόσα πολλά μηνύματα. Ήταν πραγματικά μια τρέλα και ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ για αυτό».

Για την απόφαση του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:  «Ήμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ εδώ και ένα- δύο μήνες και αποφασίσαμε με την οικογένεια μου ότι θα έρθουμε. Το πιο σημαντικό από όλα ήταν ότι η Ελλάδα ήταν η μοναδική χώρα που δεν κατέκτησα κάποιο τρόπαιο.  Τερματίσαμε δεύτεροι και χάσαμε τον τελικό κυπέλλου. Ελπίζω να αλλάξει όλο αυτό και να έχω κάτι και από την Ελλάδα».

Για τον στόχο του Champions League:  «Φυσικά, το Champions League αποτελεί πάντα κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή θα είναι δύσκολο αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του παιχνίδι στην Τούμπα: «Το έχω στο μυαλό μου και ανυπομονώ για αυτό. Θυμάμαι ότι η ατμόσφαιρα είναι τρελή εδώ. Το περιμένω πως και πως».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ