Η αποστολή για την Ολλανδία

Η αποστολή για την Ολλανδία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία και το Άπελντοορν, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου ενόψει της νέας σεζόν.

Το μεταβατικό στάδιο επιστροφής στις προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα χτιστεί η ομάδα της νέας σεζόν. Της αποστολής στην οποία θα ενσωματωθούν οι διεθνείς που ως τώρα είχαν άδεια, θα ηγηθεί ο αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον για προσωπικούς λόγους θα μεταβεί στην Ολλανδία την Τετάρτη (3/7).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ