Επισκέφτηκε την αποστολή του Ατρόμητου ο Κάναντι

Επισκέφτηκε την αποστολή του Ατρόμητου ο Κάναντι

Το ξενοδοχείο του Ατρόμητου στην Αυστρία επισκέφτηκε ο Νταμίρ Κάναντι, δείχνοντας πως διατηρεί άψογες σχέσεις με τους ανθρώπους που συνυπήρξε για δύο χρόνια.

Ο Νταμίρ Κάναντι μπορεί να αποχώρησε από τον Ατρόμητο μετά από δύο χρόνια επιτυχιών, αλλά συνεχίζει και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σήμερα επισκέφτηκε την αποστολή των Περιστεριωτών, βλέποντας τους φίλους του από τον σύλλογο, ενώ συνομίλησε με τον νυν τεχνικό, Γιάννη Αναστασίου.

Επίσης, το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου ανέφερε πως το πρόγραμμα της προπόνησης των παικτών περιείχε ασκήσεις ιδιαίτερης έντασης σε δύναμη και ταχύτητα, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη και πάλι διπλή προπόνηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου:

Στα όρια δούλεψαν οι παίκτες της ομάδας μας την Κυριακή στο Μόνταφον της Αυστρίας.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ιδιαίτερης έντασης σε ταχύτητα και δύναμη το πρωί ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη και πάλι διπλή προπόνηση.

Στα παραλειπόμενα της σημερινής προπόνησης είναι το ομαδικό «φατούρο» που συνηθίζεται για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και η επίσκεψη του Νταμίρ Κάναντι στο ξενοδοχείο που καταλύει ο Ατρόμητος στην Αυστρία.

Ο Αυστριακός τεχνικός επισκέφθηκε την ομάδα και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους μέχρι πρόσφατα συνεργάτες του αλλά και με τον Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για το ποδόσφαιρο και την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ