Οι όροι της παραχώρησης του Φερέιρα από τη Μπράγκα στον ΠΑΟΚ

Οι όροι της παραχώρησης του Φερέιρα από τη Μπράγκα στον ΠΑΟΚ

Η «A Bola» γράφει ότι τέθηκαν ορισμένοι όροι από τη Μπράγκα στον καινούριο προπονητή του Δικέφαλου για να του ανάψουν το πράσινο φως με μετακομίσει στην ελληνική ομάδα.

Το απόγευμα θα βρίσκεται στην Ολλανδία ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος θα παρουσιαστεί στην ομάδα στην απογευματινή πρώτη στο Άπελντοορν.

Τον Πορτογάλο θα υποδεχθεί και θα παρουσιάσει στους παίκτες, ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος ταξίδεψε μαζί με την ομάδα για να κλείσει και τυπικά το θέμα του προπονητή.

Εν τω μεταξύ η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» σημειώνει ότι ο Φερέιρα ρύθμισε το πρωί τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ για τη μετακόμισή του στον ΠΑΟΚ.

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι τέθηκαν ορισμένοι ότι στον καινούριο προπονητή του Δικέφαλου για να του ανάψουν το πράσινο φως να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα και αυτοί έγιναν δεκτοί.

Ο πρώτος ήταν ότι πρέπει να γίνει cash η κατάθεση των 2,5 εκ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ στη Μπράγκα (και όχι 2 εκ. ευρώ όπως γνωρίζαμε έως τώρα) για να σπάσει το συμβόλαιο που είχε.

Και ο δεύτερο είναι ότι δε θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή της Μπράγκα (ακόμα και τον ακαδημιών της) για την επόμενη τριετία

Επίσης η «A Bola» αναφέρει ότι ένας από τους βοηθούς του στον ΠΑΟΚ θα είναι ο Βίτορ Καστανέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ