Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Σήμερα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Το απόγευμα (18:00) της Τρίτης θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης η κλήρωση της Super League 1 για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε… ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνουμε σιγά σιγά από σήμερα καθώς στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της Superleague 1 για την σεζόν 2019-20, σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Πρόκειται για την κλήρωση που θα αφορά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς μετά το πέρας των 26 αγωνιστικών θα ακολουθήσουν playoffs για την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά και playout στα οποία θα κριθεί ο υποβιβασμός.

Το νέο ελληνικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και στην κληρωτίδα θα μπουν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, η Ξάνθη, η Λαμία, η ΑΕΛ και ο «νεοφώτιστος» ΝΠΣ Βόλος.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στις 24 Αυγούστου, ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου. Στη συνέχεια, οι έξι πρώτες ομάδες θα μπουν στη διαδικασία των play offs (δέκα αγωνιστικές), τα οποία θα αρχίσουν στις 7/3 και θα ολοκληρωθούν στις 17/5, ενώ οι υπόλοιπες οκτώ θα μετάσχουν στα play out (επτά αγωνιστικές), από τις 14/3 ως τις 10/5.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα είναι η πρώτη φορά που η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (Premier League, La Liga) καθώς οι άνθρωποι της Λίγκας έχουν προγραμματίσει κλήρωση μέσω ενός παραπλήσιου ηλεκτρονικού συστήματος που δεν περιλαμβάνει τους κλασικούς κλειδάριθμους και τα μπαλάκια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ