Το θετικό reporτ του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ για Μπουζούκη

Το θετικό reporτ του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ για Μπουζούκη

Πριν από περίπου ένα μήνα το όνομα του Γιάννη Μπουζούκη κυκλοφορούσε εντός των τειχών της Μπράγκα. Και ο Άμπελ Φερέιρα ήταν κάτι παραπάνω από θετικός.

Η πρώτη φορά που το όνομά του βρέθηκε σε σενάρια για την Πορτογαλία ήταν για την Μπενφίκα. Τότε που η «O’ Jogo» είχε μια φωτογραφία του στο πρωτοσέλιδό της, μιλούσε για ένα παιδί – θαύμα και έκανε λόγο για ενδιαφέρον των «Αετών». Ο Γιάννης Μπουζούκης είχε αρχίσει ήδη να γίνεται γνωστός στη χώρα της Ιβηρικής, αλλά δεν ήταν μονάχα η Μπενφίκα εκείνη που τον είχε παρακολουθήσει.

Η Μπράγκα, ομάδα του νυν προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, τον τσέκαρε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε. Ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής είχε σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, στα τέλη Μαΐου υπήρξαν δημοσιεύματα που δε διαψεύστηκαν για πρόταση της Μπράγκα στον Παναθηναϊκό για τον Μπουζούκη, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τους πράσινους.

Ο καιρός πέρασε και οι εξελίξεις έφεραν εκτός ΠΑΟΚ τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αντικαταστάτη του Ρουμάνου στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας τον Άμπελ Φερέιρα. Έναν άνθρωπο που το… report του για τον Μπουζούκη είναι κάτι παραπάνω από θετικό. Άλλωστε, η πρώην ομάδα του δεν θα έκανε τίποτα δίχως τη δική του συγκατάθεση. Και ο Μπουζούκης ήταν μέσα στα ταλέντα που είχαν το δικό του «ok» προκειμένου οι Πορτογάλοι να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του Παναθηναϊκού.

Οι πράσινοι, φυσικά, ούτε που σκέφτηκαν ποτέ να δώσουν τον Μπουζούκη έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η τιμή εκκίνησης του παίκτη είναι κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια, αλλά για να συνεχίσουν να έχουν ισχύ τέτοιου είδους νούμερα, θα πρέπει να έχει μεγάλη ισχύ και το συμβόλαιο του παίκτη. Που τούτη την ώρα δεν έχει, αφού τελειώνει σε ένα χρόνο.

Οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Μπουζούκη συνεχίζονται και αναμένεται να κορυφωθούν εντός της εβδομάδας, από τη στιγμή που γύρισε στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής και ξεκίνησε την προετοιμασία του με το τριφύλλι.

Ωστόσο οι θαυμαστές του νεαρού ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα αυξήθηκαν πλέον. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Σαββίδης πριν περίπου τρεις μήνες και συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου, ημέρα που ο Μπουζούκης έκλεινε τα 21 του χρόνια, του είχε ευχηθεί μέσω Instagram, αποκαλώντας τον «παιχταρά». Τότε ήταν που αναπτύχθηκαν οι πρώτες έντονες φήμες πως ο ΠΑΟΚ έχει τον παίκτη στο στόχαστρό του. Και με την έλευση του Άμπελ Φερέιρα, ίσως αυτό το σενάριο να επιστρέψει για τα καλά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ