Στην πρώτη γραμμή και χαμογελαστοί Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης (pic)

Στην πρώτη γραμμή και χαμογελαστοί Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης (pic)

Η σεζόν ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό και τα δύο "hot" ονόματά του έδειχναν χαρούμενα στην επιστροφή τους στο Κορωπί, παρά το γεγονός πως οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν οδηγήσει ακόμα σε συμφωνία.

Τη Δευτέρα ήταν η πρώτη μέρα των εργομετρικών εξετάσεων για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, σήμερα ακολουθεί το δεύτερο γκρουπ και αύριο, Τετάρτη, είναι η πρώτη προπόνηση για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Χωρίς νέα πρόσωπα, αφού μεταγραφή δεν έχει γίνει ακόμα, με δύο απουσίες σε σχέση με πέρσι (Κάτσε, Κουλιμπαλί) και με πολλά ανοιχτά θέματα (ανανεώσεις, επεκτάσεις, αποχωρήσεις).

Χωρίς αμφιβολία τα δύο… «talk of the town» του φετινού καλοκαιριού έως τώρα είναι ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Δύο παίκτες που οι διαπραγματεύσεις κρατούν εδώ και περίπου 20 μέρες, αλλά ακόμα δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Οι επεκτάσεις των συμβολαίων τους είναι στον αέρα, οι διαφορές σε αυτά που προσφέρει ο Παναθηναϊκός με αυτά που θέλουν οι παίκτες παραμένουν και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η κατάληξη.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο πρώτο γκρουπ που πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις τη Δευτέρα. Επέστρεψαν στο Κορωπί χαμογελαστοί, ευδιάθετοι, χαρούμενοι και… στην πρώτη γραμμή σε μία από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλαν για τη σεζόν 2019-20.

Δείτε τη φωτογραφία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ