Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Δώνη – Ζαχίντ, επιμένει ο Νταμπίζας για το deal με ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός: Επικοινωνία Δώνη – Ζαχίντ, επιμένει ο Νταμπίζας για το deal με ΑΠΟΕΛ

To10.gr αποκαλύπτει τις έντονες προσπάθειες του Παναθηναϊκού για να πείσει τον ΑΠΟΕΛ να παραχωρήσει με δανεισμό τον Ζαχίντ, ο οποίος θέλει… σαν τρελός να συνεργαστεί και πάλι με τον Δώνη.

Δεν το βάζει κάτω ο Παναθηναϊκός για τον Γκαχιάς Ζαχίντ, ο οποίος έχει μετατραπεί σε νούμερο ένα στόχο των «πράσινων» τις τελευταίες μέρες. Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός είναι ακριβώς ο παίκτης που θα ήθελε ο Δώνης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί άψογα στον ΑΠΟΕΛ και ταιριάζει στα πλάνα του. Τόσο στο 4-3-3, όσο και στο 4-2-3-1, που αναμένεται να χρησιμοποιήσει φέτος ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, ο Ζαχίντ, μαθαίνοντας για τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού να τον κάνει δικό του, φέρεται να επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη και να του εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να συνεργαστούν και πάλι, αυτή τη φορά σε ελληνικό έδαφος.

Ωστόσο το θέμα δεν είναι τι θέλει ο Παναθηναϊκός και ο Ζαχίντ. Το θέμα είναι τι θα πει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν κάνει πίσω και δε δέχεται όσα προσφέρει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ωστόσο δεν παρατάει την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», ο Νίκος Νταμπίζας επιμένει προκειμένου να πετύχει το deal με τον ΑΠΟΕΛ και να πείσει τους Κύπριους να πληρώσουν μέρος του συμβολαίου του παίκτη ώστε να καλύψει τα υπόλοιπα ο Παναθηναϊκός και να τον κάνει δικό του ως δανεικό για ένα χρόνο.

Ο Ζαχίντ έχει ένα συμβόλαιο περίπου 450.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να έχει προτείνει περίπου τα μισά σε μια συμφωνία όπως εκείνη που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ για τον Κάτσε. Το θέμα είναι δύσκολο, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως παραμένει ανοιχτό, λόγω της επιθυμίας του παίκτη, αλλά και των καλών σχέσεων που διατηρούν τόσο ο Δώνης, όσο και ο Νταμπίζας με τους Κύπριους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ