Ο Άρης, ο Ιντέγε και το «άκυρο» στην Τράμπζονσπορ

Ο Άρης, ο Ιντέγε και το «άκυρο» στην Τράμπζονσπορ

Ο Νιγηριανός επιθετικός, Μπράουν Ιντέγε απέρριψε επίσημη πρόταση της τουρκικής ομάδας για να υπογράψει στον Άρη!

Ο Μπράουν Ιντέγε αποτελεί το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνιστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης χρειάστηκε να κάνει μια εξόχως σημαντική οικονομική υπέρβαση, προκειμένου να πείσει τον Νιγηριανό επιθετικό να πει το «ναι» στους Κίτρινους και να δεχθεί να αποτελέσει τον νέο αστέρα του Αρη και τον παίκτη που θα γίνει αφορμή να γεμίζει ακόμη πιο ασφυκτικά το Κλεάνθης Βικελιδης.

Μάλιστα, η επιτυχία του Αρη και προσωπικά του Καρυπίδη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο 31χρονος Αφρικανός στράικερ, απέρριψε πολύ σημαντικές και πιθανότατα μεγαλύτερες προτάσεις. Οπως αυτή που του είχε καταθέσει η Τράμπζονσπορ πριν ακόμη υπογράψει στους κίτρινους, σύμφωνα με τούρκικα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, μάλιστα, ο Ιντέγε απέρριψε τη πρόταση των Τούρκων, προκειμένου να συνεχίσει τη καριέρα του στον Άρη και την Ελλάδα. Μια απόφαση που είχε προκαλέσει έκπληξη στην τουρκική ομάδα, καθώς η προσφορά που του είχε καταθέσει, ήταν κατά πολύ ανώτερη εκείνης της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ