Ολυμπιακός: Οι αποφάσεις που έχει πάρει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι αποφάσεις που έχει πάρει ο Μαρτίνς

O Πορτογάλος τεστάρει και σήμερα τους παίκτες του, όμως δείχνει κατασταλαγμένος για τις πρώτες δύσκολες αποφάσεις του ρόστερ. Περιμένοντας δύο ακόμη αφίξεις.

Στα δύο πρώτα φιλικά με Πογκόν και Χαποέλ Μπερ Σεβά ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του πρωτίστως να ξεμουδιάσουν από τις συνεχόμενες προπονήσεις.

Μοίρασε τον χρόνο βάσει ετοιμότητας του κάθε ένα ξεχωριστά, τσέκαρε δίδυμα σε άμυνα και μεσοεπιθετικά, ανακάτεψε την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσε. Για αυτό άλλωστε είναι τα φιλικά, πόσο δε μάλιστα τα πρώτα φιλικά της προετοιμασίας.

Σήμερα το απόγευμα στο Γκντάνσκ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την τοπική Λέγκια λίγο πριν ταξιδέψει για την Βαρσοβία και το επόμενο φιλικό της Παρασκευής με την Γιαγκελόνια. Όσο κυλούν οι αγώνες τόσο ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις από τον Μαρτίνς που πάντως δύσκολα από τώρα θα ξεκινήσει τελικά τεστ.

Σίγουρα όμως θα αρχίσει να «δένει» περισσότερο σε επίπεδο 11αδας τον Ολυμπιακό από ότι έκανε μέχρι τώρα.

Ατομικά περιμένει να δει ακόμη πράγματα ο Πορτογάλος από συγκεκριμένους παίκτες αλλά και ομαδικά θέλει σιγά-σιγά να βλέπει το δέσιμο παλιών-νέων. Ο Ματιέ Βαλμπουενά από τους νέους έχει καταφέρει με το… καλημέρα να ξεχωρίσει.

Ο Σεμέδο δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, ο Μπρούνο έχει λυθεί ενώ ο Ντουρμισάι ξεχωρίζει από τους επιθετικούς που έχει στη διάθεση του στην Πολωνία ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Μαρτίνς περιμένει επίσης μέσα στο μήνα, αργά ή γρήγορα τους τρεις Αφρικανούς, Μεριά, Καμαρά, Σισέ αλλά και δύο ακόμη αφίξεις.

Την μεταγραφή του βασικού επιθετικού που έχει μπει στην τελική ευθεία και αυτή του μέσου με τον Μπενασέρ που αποκάλυψε to10.gr να είναι η πρώτη επιλογή των Πειραιωτών.

Το παζλ του νέου Ολυμπιακού δημιουργείται γρήγορα με τον Πέδρο Μαρτίνς να δείχνει πως έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για το ρόστερ που έχει δημιουργηθεί και όπως είναι λογικό θα έχει μεταβολές. Καθώς για αυτούς που θα έρθουν θα πρέπει κάποιοι άλλοι που είναι τώρα στην Πολωνία να φύγουν.

Κάποιοι που ίσως σήμερα, άντε και με την Γιαγκελόνια να πάρουν μια τελευταία ευκαιρία μήπως και παρουσιάσουν κάτι… extreme.

Αν και αυτά δύσκολα αλλάζουν σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός με τεράστιο ανταγωνισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ