Αποκάλυψη: Μπενασέρ στο τραπέζι του Ολυμπιακού

Αποκάλυψη: Μπενασέρ στο τραπέζι του Ολυμπιακού

To10.gr γράφει για τον 23χρονο Μαροκινό μέσο της Μονακό, Αΐτ Μπενασέρ, που βρίσκεται στα... χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και εξετάζεται.

Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ. Γεννημένος πριν από 23 χρόνια στην Τουλ της Γαλλίας (07/07/1996). Κόφτης, αλλά και box to box μέσος. Ποδοσφαιριστής της Μονακό. Αλλά και το νέο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής.

Η απόφαση της ομάδας του Πειραιά είναι ειλημμένη. Από τη στιγμή που το ρόστερ είναι σχεδόν ίδιο με πέρυσι και παράλληλα έχει γεμίσει με παίκτες ποιοτικούς και ταλαντούχους, δεν θα γίνει καμία μεταγραφή με βιασύνη ή πίεση. Ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν σκοπεύει να κάνει καμία κίνηση άνευ ουσίας ή περιττή στην αγορά. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει την επίθεση, αλλά και τη θέση του box to box. Με το όνομα του Αΐτ Μπενασέρ, να βρίσκεται στο τραπέζι των Πειραιωτών και να θεωρείται μια εξαιρετικά λύση πολύ υψηλού επιπέδου. Αλλά και εξαιρετικά δύσκολη.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr αναφέρουν πως ο διεθνής Μαροκινός μέσος, που αγωνίζεται αυτή την εποχή στο Κόπα Αφρικα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι Ερυθρόλευκοι. Το όνομά του έχει τεθεί στο τραπέζι των επιλογών. Με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ανθρώπους του συλλόγου να εξετάζουν με την ανάλογη σοβαρότητα την περίπτωσή του. Εξάλλου, πρόκειται για παίκτη σε εξαιρετική ηλικία, με γεμάτες σεζόν στη Γαλλία, αλλά και χρηματιστηριακή αξία 10.000.000 € στο transfermarkt!

Ο Μπενασέρ ανήκει στη Μονακό από το 2016. Αποκτήθηκε με μεταγραφή 3.000.000 € από τη Νανσύ, στην οποία παρέμεινε ως δανεικός από τους Μονεγάσκους, έως το καλοκαίρι του 2017. Μετά τον νέο δανεισμό στην ΚΑΕΝ, πέρασε μισή σεζόν στο Μονακό και μισή στη Σεντ Ετιέν, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι ακόμη δεν έχει γίνει 23 ετών, στη Γαλλία έχει αγωνιστεί σε συνολικά 121 ματς (4 γκολ, 5 ασίστ), ενώ έχει 21 συμμετοχές με την εθνική Μαρόκου.

Στη Γαλλία αναφέρουν ότι τελευταίο διάστημα η Μονακό έχει δεχθεί δύο προτάσεις για τον δανεισμό ή τη μεταγραφή του Μπενασέρ. Η πρώτη από την Τουλούζ και η δεύτερη από τη γερμανική Βόλφσμπουργκ. Ωστόσο, καμία από τις δύο δεν έχει φορτσάρει ακόμη για την απόκτησή του, καθώς το Μαρόκο αναμένεται να πάει μακριά στο Κόπα Αφρικα. Αρα και οι υποχρεώσεις του Μπενασέρ, θα τραβήξουν έως τα μέσα Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός, επαναλαμβάνουμε, δεν βιάζεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Κινείται μεθοδικά και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να κάνει αυτό που χρειάζεται, για να κλείσει τον παίκτη που θέλει για τα χαφ του. Διότι πέραν του Μπενασέρ, που είναι αυτή τη στιγμή στο κάδρο, υπάρχουν ακόμη 2-3 περιπτώσεις παικτών, που αρέσουν και επίσης εξετάζονται σοβαρά.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΥΣΕΦ ΑΪΤ ΜΠΕΝΑΣΕΡ

https://www.youtube.com/watch?v=j4kPnP2q64I

https://www.youtube.com/watch?v=Z2hZ5byeGn8

https://www.youtube.com/watch?v=2oBdge5L2do

ΥΓ. Ο Εντουάρντο Ενρίκε, που απασχόλησε σοβαρά τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στη Λισσαβόνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Σπόρτινγκ. Επίσης, Αλφα Σεμέδο, που επίσης είχε προταθεί στους Πειραιώτες από τον ατζέντη του Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την αγγλική Ρέντινγκ, που βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Μπενφίκα. Εάν, τα δεδομένα αλλάξουν, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει σφήνα στη μεταγραφή του Μέσου από τη Γουινέα-Μπισάου, που είχε σκοράρει το νικητήριο γκολ της Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ