Μεγάλη ανησυχία για Βούκοβιτς

Μεγάλη ανησυχία για Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς αποχώρησε από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λέχια Γκντανσκ, φόβοι για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Ολυμπιακός είχε αποφύγει τα πολλά προβλήματα τραυματισμών έως τώρα. Ωστόσο, στο 32ο λεπτό του φιλικού αγώνα με τη Λέχια Γκντανσκ, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ανησύχισε τους Ερυθρόλευκους.

Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έκανε κούρσα στην πλάτη της άμυνας των Πολωνών, σε φάση που ο Φορτούνης εκτελούσε φάουλ έξω από την περιοχή της Λέχια, πήρε την κεφαλιά, αλλά έπιασε τον μηρό του και σήκωσε το χέρι του προς τον πάγκο. Δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αμέσως βγήκε περπατώντας εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα μέλη του ιατρικού τιμ να τρέχουν προς το μέρος του για να δουν τι είχε συμβεί και τον Ουσεϊνού Μπα να παίρνει εντολή για να τον αντικαταστήσει.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 34ο λέπτό, την ώρα που ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, προσπαθούσε να διαπιστώσει τι ακριβώς έπαθε ο Βούκοβιτς. Με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για «τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο», που θα επανεκτιμηθεί.

Ο Βούκοβιτς θα εξεταστεί ξανά το πρωί της Πέμπτης από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού και εάν χρειαστεί θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Με τους Ερυθρόλευκους να φοβούνται για θλάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ