Ανακοίνωσε τον Εμμανουηλίδη έως το 2022

Ανακοίνωσε τον Εμμανουηλίδη έως το 2022

Ο Εμμανουηλίδης είχε συμφωνήσει στην επέκταση του συμβολαίου του που έληγε σ’ έναν χρόνο και την Τετάρτη έβαλε την υπογραφή του. «Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που μ’ εμπιστεύονται», είπε ο παίκτης.

Το τυπικό μέρος της επέκτασης του συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη σφραγίστηκε τη Τετάρτη.

Ο 19χρονος επιθετικός εδώ και μέρες είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του που έληγε σε έναν χρόνο. Τακτοποιήθηκαν ορισμένες λεπτομέρειες κι έτσι ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής υπέγραψε έως το 2022. Μετά τον Θεοχάρη, λοιπόν, έκλεισε θετικά κι αυτό το μέτωπο και πλέον από τους τρεις με τους οποίους υπήρχε συμφωνία, απομένει το τυπικό σκέλος μόνο για τον Μαυρομμάτη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Εμμανουηλίδη. Στην ανακοίνωση φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού παίκτη, ο οποίος τόνισε ότι ήθελε να μείνει, διότι ο σύλλογος τρέχει ένα πρότζεκτ που βοηθάει τους νεαρούς παίκτες να εξελιχθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Δημήτρη Εμμανουηλίδη έως τον Ιούνιο του 2022.

Πριν καν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας του ο Εμμανουηλίδης έχει αναδείξει το ταλέντο του, καταγράφοντας συμμετοχές στην πρώτη ομάδα από πρόπερσι.

«Αυτό το συμβόλαιο με γεμίζει χαρά και περηφάνια γιατί στον Παναθηναϊκό με στηρίζουν και με εμπιστεύονται. Αποτελεί μια δικαίωση για τους κόπους μου αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση και περισσότερη ψυχολογική δύναμη να συνεχίσω την προσπάθειά μου να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τη δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Ήθελα να μείνω γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ο οποίος «τρέχει» ένα project που βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν. Θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη μέσα από την προσπάθειά μου και εκεί θα επικεντρωθώ από εδώ και πέρα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τα δικά μου πρόσωπα για όλη τη στήριξη που μου παρέχουν, αλλά και τους κ.κ. Νταμπίζα, Δώνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ