Κίνηση παραμονής από Μπουζούκη, έριξε τις απαιτήσεις του!

Κίνηση παραμονής από Μπουζούκη, έριξε τις απαιτήσεις του!

Ο Γιάννης Μπουζούκης, στην τελευταία κουβέντα που έγινε με τον Παναθηναϊκό, έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ θέλει να μείνει, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του κάτω από τις 130.000 ευρώ!

Κίνηση καλής θέλησης και… παραμονής από τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο νεαρός μέσος δε σταματά όλο αυτό το διάστημα της διαπραγμάτευσης με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει στο περιβάλλον του πως αυτό που έχει ως προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο «τριφύλλι». Να κάνει εδώ τα βήματα που πρέπει, να εξελιχθεί και να φτάσει στο σημείο να είναι έτοιμος για το επόμενο μεγάλο βήμα, που θα είναι το εξωτερικό.

Και αυτά τα λεγόμενα τα έκανε και… πράξεις. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «10», η πλευρά του νεαρού μέσου μετέφερε στον Νίκο Νταμπίζα, στην τελευταία επαφή που είχαν, πως ο παίκτης είναι διατεθειμένος να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο ρίχνοντας τις αρχικές του απαιτήσεις. Και να φτάσει σε ένα ποσό λιγότερο των 125.000 ευρώ ετησίως, προκειμένου να κλείσει η ψαλίδα με τον Παναθηναϊκό και να πέσουν οι υπογραφές.

Μια κίνηση που σίγουρα φέρνει πιο κοντά τις δύο πλευρές από κάθε άποψη. Και από οικονομικής πλευράς, αφού η ψαλίδα κλείνει και φυσικά από τη σχέση αυτή καθ’ αυτή των δύο πλευρών. Όταν υπάρχουν κινήσεις καλής θέλησης όπως αυτή που κάνει ο Μπουζούκης, θα υπάρξει και από αυτή του Παναθηναϊκού.

Αισιόδοξος και ευδιάθετος στις προπονήσεις

Ο Γιάννης Μπουζούκης ξεκίνησε τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό έχοντας στο μυαλό του τη διαπραγμάτευση για το νέο συμβόλαιο, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να παρουσιάζει ένα απελευθερωμένο πρόσωπο και αρκετά ευδιάθετο αυτές τις πρώτες μέρες στο Κορωπί.

Στις συζητήσεις του με τους συμπαίκτες του είναι αισιόδοξος πως όλα θα κυλήσουν καλά και στο τέλος θα μείνει στον Παναθηναϊκό, αφού είναι κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος. Θέλει να συνεχίσει στο πρότζεκτ που του παρουσίασαν πέρσι οι Δώνης και Νταμπίζας, να εξαργυρώσει την περσινή του καλή σεζόν με ένα καλύτερο συμβόλαιο, έστω κι αν αυτό δε φτάνει τα 150.000 ευρώ όπως ήταν οι αρχικές του απαιτήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ