Αρης: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που δοκιμάζει ο Παντελίδης

Αρης: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που δοκιμάζει ο Παντελίδης

Ο 24χρονος Βέλγος Λέο Ντζένγκο και ο 21χρονος Ολλανδός Κλαούντιο Κιάλα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις του Αρη στο Άρνεμ και το επόμενο διάστημα θα δοκιμαστούν από τον Σάββα Παντελίδη.

Την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν συνεχίζει ο Αρης στην Ολλανδία, με τον Σάββα Παντελίδη μάλιστα από σήμερα να έχει στη διάθεσή του τρία νέα πρόσωπα!

Ο ένας είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος την Δευτέρα (1/7) ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και σήμερα το πρωί έφτασε στο Άρνεμ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή και σήκωσε αμέσως… μανίκια, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός από τον «Φέτφα», η σημερινή προπόνηση περιελάβανε δύο ακόμα νέα πρόσωπα. Πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος στο τέλος θα αποφασίσει εάν θα πρέπει να αποκτηθούν.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές που περνάνε από ακτίνες «x» είναι ο Βέλγος, Λέο Ντζένγκο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο 24χρονος έχει ύψος 1.73 μ. και αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Λέουβεν. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 12 ματς, έχοντας δύο ασίστ σε 509 λεπτά συμμετοχής.

Ο δεύτερος που δοκιμάζει ο Ελληνας τεχνικός είναι ο Ολλανδός Κλαούντιο Κιάλα. Αυτός είναι 21 ετών, αλλά επίσης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο νεαρός άσος, ο οποίος έχει ρίζες από την Ανγκόλα, την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην ρουμάνικη CSM Λούγκοζ. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε σε 12 ματς, έχοντας απολογισμό 2 γκολ σε 663 λεπτά συμμετοχής. Εκτός από την CSM Λούγκοζ, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στην Νορβηγία με την Βάλντρες, στη Λιθουανία με την Νταϊνάβα, αλλά και στην Μάλτα με την Σαν Γκουάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ