Δευτέρα «τελειώνει» του Μπουζούκη

Δευτέρα «τελειώνει» του Μπουζούκη

Το σίριαλ της ανανέωσης του Γιάννη Μπουζούκη στον Παναθηναϊκό φαίνεται να πλησιάζει προς το τέλος του με τις δύο πλευρές να συναντιούνται για τις τελικές διαπραγματεύσεις τη Δευτέρα (8/7).

Ο Γιάννης Μπουζούκης ήταν ένας από τη νέα φουρνιά παικτών από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν. Ο νεαρός χαφ έδειξε πολλά καλά στοιχεία, ενώ έχει όλα τα φόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα.

Από το τέλος της σεζόν υπάρχουν αλλεπάλληλα ραντεβού προκειμένου ο Παναθηναϊκός να τον κρατήσει στο δυναμικό του και πέραν του 2020 όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Όλο αυτό το διάστημα η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών παρέμενε αγεφύρωτη, ωστόσο το τελευταίο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νεαρός κεντρικός μέσος έριξε τις απαιτήσεις του.

Αυτό είναι δείγμα πως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να καθιερωθεί στους πράσινους. Σύμφωνα μάλιστα με την Sportday αναμένεται το θέμα να κλείσει πριν αναχωρήσει ο Παναθηναϊκός για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Νίκο Νταμπίζα να έχει συνάντηση μες την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να τελειώσει μια και καλή η υπόθεση παραμονής του χαρισματικού χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ