ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τα φιλικά του με Αγιαξ, Αντερλεχτ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τα φιλικά του με Αγιαξ, Αντερλεχτ

Το πρόγραμμα των φιλικών του αγώνων στην Ολλανδία ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, όπου μεταξύ άλλων θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ και την Αντερλεχτ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία και οι Κρητικοί επισημοποίησαν όλα τα φιλικά τους παιχνίδια.

Φυσικά στην ανακοίνωση τους επισημοποίησαν και τα δύο πολύ δυνατά φιλικά που θα δώσουν κόντρα στην Άντερλεχτ και τον Άγιαξ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει το πρόγραμμα του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2019-20, καθώς και τους φιλικούς αγώνες που θα δώσει κατά της διάρκεια παραμονής στην Ολλανδία.

Στις 11 Ιουλίου (19:45) η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς με απευθείας πτήση από το Ηράκλειο προς το Ρότερνταμ, εκεί όπου θα την περιμένει το πούλμαν του ΟΦΗ, με σκοπό τη μετάβαση προς το αθλητικό κέντρο της περιοχής “Apeldoorn” και το ξενοδοχείο “HOTEL DE KEIZERSKROON”.

Στη συγκεκριμένη περιοχή η ομάδα μας θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας:
13/7 ΟΦΗ – Beerschot FC (Βέλγιο) στις 15:00 τοπική
17/7 ΟΦΗ – Anderlecht (Βέλγιο) στις 18:00 τοπική

Στις 19/7 η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τo αθλητικό κέντρο της περιοχής “Burgh – Haamstede” και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Grand Hotel Ter Duin”. Εκεί θα παραμείνει ως τις 31/7 και θα δώσει πέντε φιλικά προετοιμασίας:
19/7 ΟΦΗ – KAS Eupen (Βέλγιο) στις 19:00 τοπική
22/7 ΟΦΗ – Ajax (Ολλανδία) στις 14:00 τοπική
25/7 ΟΦΗ – FC Emmen (Ολλανδία) στις 16:00 τοπική
27/7 ΟΦΗ – Willem II (Ολλανδία) στις 14:30 τοπική
30/7 ΟΦΗ – Al Feiha (Σαουδική Αραβία) στις 18:00 τοπική

Στις 31 Ιουλίου (16:30 τοπική ώρα) η αποστολή θα επιστρέψει αεροπορικώς από το Ρότερνταμ, με προορισμό το αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου (εκτιμώμενη ώρα άφιξης 20:55)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ