Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 3-0 στο ημίχρονο (vids)

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, 3-0 στο ημίχρονο (vids)

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο μέρος στο φιλικό με τη Γιαγκελόνια, όπου προηγείται με 3-0.

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τη Γιαγκελόνια και προηγείται με 3-0 στο καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής στην προετοιμασία.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εξαιρετικοί και κυριάρχησαν στο πρώτο 45λεπτο και με σκόρερ τον Μπα και τον Γκερέρο (σκόραρε δις) έχει πάρει αέρα τριών τερμάτων.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των ερυθρόλευκων άνοιξε το σκορ, όταν εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση των αμυντικών των Πολωνών στο σουτ του Μασούρα και με δικό του ωραίο δυνατό σουτ στο 11′ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας της Γιαγκελόνια.

Στο 31ο λεπτό ο Γκερέρο πήρε τη σκυτάλη από τον Μπα και έκανε το 2-0 σκοράροντας για δέυτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι. Ο Ισπανός φορ με πολύ ωραίο δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Γιαγκελόνια έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας των Πολωνών, με την ασίστ να πιστώνεται στον Γιώργο Μασούρα.

Ο Γκερέρο πέτυχε και το τρίτο τέρμα των Πειραιωτών στο 45ο λεπτό, όταν έλαβε μια καταπληκτική κάθετη πάσα από τον Μασούρα και «κρέμασε» με εντυπωσιακό πλασέ τον Σαντίνι για το 3-0.

Το 1-0 με τον Μπα:

https://www.dailymotion.com/video/x7cl6si

Το 2-0 του Γκερέρο:

https://www.dailymotion.com/video/x7cl7uv

Το τρίτο τέρμα των ερυθρόλευκων πάλι με τον Γκερέρο:

https://www.dailymotion.com/video/x7cl8i5?fbclid=IwAR0WuRyun3ldOvlgIcpcgfQNxn_cb3d8QaH6TdequNJaqrXIxswNxs2gNEU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ