«Καλός παίκτης ο Ντούγκλας Αουγκούστο, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

«Καλός παίκτης ο Ντούγκλας Αουγκούστο, θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ»

Ο Μαρσέλο Τροΐζι μίλησε για τον 22χρονο Βραζιλιάνο χαφ που έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Μαρσέλο Τροΐζι στο βιογραφικό του αναφέρει ότι είχε παίξει και στον ΠΑΟΚ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Τι ισχύει τελικά; «Το 1999 με είχε αγοράσει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ (σ.σ.: Μπατατούδης) από τη Λάρισα και με έδωσε δανεικό στον Κιλκισιακό», εξήγησε μιλώντας στον «ARENA FM 89.4», οπότε διαλευκάνθηκε το μυστήριο που κάλυπτε το «ασπρόμαυρο» παρελθόν του.

Ο Βραζιλιάνος μίλησε για το αγωνιστικό προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Ντούγκλας Αουγκούστο.

Αρχικά είπε: «Τον ξέρω αρκετά καλά. Είναι αμυντικό χαφ. Αριστεροπόδαρος. Έπαιζε στη Φλουμινένσε και μετά τον αγόρασε η Κορίνθιανς. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Με καλή πάσα. Είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Για τα στοιχεία στο παιχνίδι του: «Είναι δυνατός. Απλός στο παιχνίδι του. Δεν είναι πολύ δημιουργικός. Αγωνίζεται πιο πολύ ως εξάρι. Δεν θέλω να πω ότι μοιάζει με κάποιον παίκτη».

Για το αν είναι δύσκολο να έρθει παίκτης από τη πρώτη Βραζιλίας: «Είναι πολύ δύσκολο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, βέβαια, έχει αλλάξει. Να έρθει ο παίκτης στον ΠΑΟΚ, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι αυτός ο παίκτης θα πάει καλά, ταιριάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για τους Βραζιλιάνους που παίζουν στον ΠΑΟΚ και αν θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί: «Θα τον βοηθήσουν να προσαρμοστεί. Είναι δύσκολο να πας σε ξένη χώρα και να μην γνωρίζεις τη γλώσσα. Μέσα στο γήπεδο δεν χρειάζεται πολύ. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιους συμπατριώτες σου στην ίδια ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ