Παντελίδης: «Βελτίωση, αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο»

Παντελίδης: «Βελτίωση, αλλά όχι στο επιθυμητό επίπεδο»

Τη δική του οπτική για το φιλικό του Άρη με την Γκεντ έδωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Σάββας Παντελίδης διέκρινε θετικές αλλαγές στην εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του κόντρα στη Γκεντ, παρά την ήττα με 3-0.

Όπως τόνισε, ωστόσο, η ομάδα έχει ακόμη αρκετή δουλειά μπροστά της για να είναι έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της, αν και έχει κατασταλάξει σε μεγάλο βαθμό στη βασική 11αδα.

Επίσης, αναφέρθηκε στην έλευση του Λούκας Σάσα και στο τι θα προσφέρει η παρουσία του στην ομάδα.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Αν συγκρίνουμε με το προηγούμενο φιλικό και βάλουμε στη ζυγαριά ότι πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, έχουμε μια βελτίωση, χωρίς αυτή να είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε αρκετά μακριά ακόμα, αρκετά παιδιά είναι πίσω κι αυτό φαίνεται. Μέρα με την μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για τα στοιχεία που άλλαξαν: «Τακτικά ήμασταν καλύτερα. Πριν το πρώτο φιλικό, δεν είχαμε δουλέψει ούτε μέρα στο τακτικό κομμάτι και δεν συμπληρώναμε 11αδα. Σιγά σιγά όσο δουλεύουμε σε αυτό, θα βλέπετε μια ομάδα που λειτουργεί ως σύνολο. Είμαστε αρκετά πίσω ακόμα».

Για το μεσοαμυντικό κομμάτι: «Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Φορτούνα και Γκεντ. Μέχρι να γίνουν οι αλλαγές πήγαμε καλά, αλλά όχι όσο θα θέλαμε».

Για το αν αυτή θα είναι η βασική 11αδα με την ΑΕ Λεμεσού: «Κατά 70%. Κάποιες θέσεις είναι ξεκάθαρες στο μυαλό μου. Θα κοιτάξουμε ποιος είναι στην καλύτερη κατάσταση τότε».

Για το αν ο διαιτητής θα βοηθήσει στην προετοιμασία για τη Super League: «Ο διαιτητής παραήταν…».

Για την απόκτηση του Λούκας Σάσα: «Είναι ένα παιδί που παρακολουθούσαμε αρκετό καιρό και περιμένουμε να μας δώσει όγκο στον χώρο του κέντρου. Αυτή η ομάδα δείχνει ότι έχει ανάγκη από έναν-δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις. Αυτός είναι ο ρόλος του Σάσα και να μοιράζει σωστά τη μπάλα. Θα μας δώσει πολύτιμες λύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ