Παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (vid)

Παίκτης των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στο στόχαστρο κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων (vid)

Ο Αλπασλάν Ταχσίν που αγωνίζεται στις συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, κάνει πάταγο με τις εμφανίσεις του και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κορυφαίων συλλόγων από την Ευρώπη.

Σύμφωνα με το «worldfootballscouting» βρίσκεται στα 8 σπουδαιότερα ταλέντα της Ευρώπης ανάμεσα σε παίκτες της Μίλαν, της Ντορτμουντ, του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι μόλις 15 χρονών, αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και όμως έχει ήδη κάνει την παρουσία του κάτι παραπάνω από αισθητή.

Ο λόγος για τον Αλπασλάν Ταχσίν, που δεν ανήκει μεν στον ΠΑΟΚ αλλά ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για οποιονδήποτε παίκτη από την ομάδα της Κομοτηνής και ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου που είναι… μανούλες στο να ανακαλύπτουν τέτοια ταλεντάκια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «hurriyet», ο μικρός άσος έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ρόμα, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης , Σεβίλλη και Ντόρτμουντ, οι οποίοι δεν αποκλείεται μάλιστα να κινηθούν για την απόκτηση του.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος τονίζει χαρακτηριστικά: «είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να μπαίνεις στο μάτι μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μοιάσω στον Κριστιάνο Ρονάλντο παρότι ξέρω πως αυτό είναι πολύ δύσκολο» αλλά και ότι «θα ήθελα να παίξω στην Εθνική Τουρκίας Κ15».

Ο υπεύθυνος προπονητών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής μίλησε κι αυτός στην τούρκικη ιστοσελίδα και είπε συγκεριμένα:

«Ο αγώνας έχει μια νοημοσύνη ποδοσφαίρου που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανά πάσα στιγμή . Η συμβολή του Alpaslan στο πρωτάθλημα μας για τρία συνεχόμενα χρόνια δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Είναι μια ωραία εξέλιξη ότι η Aλπασλάν για εκείνον ότι τον κοιτάζουν μεγάλοι σύλλογοι και είμαι σίγουρος ότι θα εργαστεί σκληρά για να έχει αυτό που του αξίζει.

Ο Αλπασλάν Ταχσίν έπαιξε 30 παιχνίδια στα μεγάλα πρωταθλήματα τον τελευταίο χρόνο, εκτός από την κατηγορία των συνομηλίκων του. Είναι ένας λαμπρός παίκτης. Είμαστε περήφανοι γι ‘αυτόν».

Δείτε τον μικρό εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ