Κλείνει ο πρώτος: Μια ανάσα από τον Μολό ο Παναθηναϊκός!

Κλείνει ο πρώτος: Μια ανάσα από τον Μολό ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιοάν Μολό είναι ο Παναθηναϊκός. Νέα επιβεβαίωση του «10», που αποκάλυψε το βράδυ του Σαββάτου το ταξίδι του Γάλλου στην Αθήνα.

Μια ανάσα από την πρώτη και μάλιστα εξαιρετική μεταγραφή του βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Γιοάν Μολό, το όνομα του οποίου αποκάλυψε αργά το βράδυ του Σαββάτου το «10», βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει με τους πράσινους και να γίνει η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Οι πράσινοι βρίσκονταν σε επαφές εδώ και αρκετές μέρες με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό. Ο Μολό είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στη Ligue 2, μετρώντας δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 16 συμμετοχές. Στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιξε στη ρωσική Σαμάρα, έχοντας μόλις επτά συμμετοχές, δίχως να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Μολό βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, όπως αποκάλυψε το «10» και είχε συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα προκειμένου να συνεχίσει από κοντά τις διαπραγματεύσεις που υπάρχουν τις τελευταίες μέρες.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι πλέον πολύ προχωρημένες, με τις πληροφορίες να μιλούν για μια υπόθεση που είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση της. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέος κύκλος συναντήσεων μεταξύ του εκπροσώπου του παίκτη, του ίδιου του Μολό και των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ώστε να μπει στην τελική του ευθεία το θέμα.

Δεν αποκλείεται να γίνει συνάντηση του Μολό και με τον Γιώργο Δώνη και ο παίκτης να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Μολό επιβεβαιώνεται πλέον και από τον επίσημο Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι τονίζουν πως ο παίκτης τους ενδιαφέρει και βρίσκονται σε συζητήσεις μαζί του, χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ