Πρόβλημα με τον Ντάνιελ Λάρσον στον Άρη

Πρόβλημα με τον Ντάνιελ Λάρσον στον Άρη

Ο Ντάνιελ Λάρσον αποχώρησε από το χθεσινό (6/7) φιλικό που έδωσε η ομάδα του Άρη και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να δουν αν είναι κάτι σοβαρό.

Πρόβλημα έχει προκύψει από χθες στον Άρη με τον Ντάνιελ Λάρσον, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την φιλική αναμέτρηση που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι», χθες (6/7), κόντρα στην Βελγική Γάνδη.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού, στο γαστροκνήμιο, με τον Σάββα Παντελίδη να τον αντικαθιστά αμέσως αφού δεν θέλησε να τον πιέσει, καθώς θα μπορούσε να είναι κάτι πιο σοβαρό.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί σήμερα (7/7) από τους γιατρούς της ομάδας στην Ολλανδία, με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό ή απλά θα χρειαστεί λίγη ξεκούραση για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Είναι φυσικό πως όσο πλησιάζουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τον Άρη, τόσο λιγότερα προβλήματα θα θέλει να έχει να αντιμετωπίσει ο Σάββας Παντελίδης, έτσι ώστε να παρουσιάσει την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ