Πρώτο φιλικό στις 18:00 για την ΑΕΚ του Καρντόσο

Πρώτο φιλικό στις 18:00 για την ΑΕΚ του Καρντόσο

Σήμερα ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την πολωνική Γκόρνικ Ζάμπρζε στο πρώτο της φιλικό στην προετοιμασία στο Κίελτσε.

Το πρώτο από τα τέσσερα φιλικά που έχει να δώσει η ΑΕΚ επί πολωνικού εδάφους θα δώσει σήμερα στις 18:00 (Novasports1) απέναντι στην Γκόρνικ Ζάμπρζε, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού ποδοσφαίρου.

Ουσιαστικά θα έχουμε μια πρώτη εικόνα από την ΑΕΚ και τη δουλειά λίγων ημερών του Μιγκέλ Καρντόσο. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου, στην Πολωνία πήγε στις 2 Ιουλίου και προσπαθεί να περάσει το δικό του πλάνο. Ωστόσο, έχει και εμπόδια ο Πορτογάλος. Τσιγκρίνσκι-Λόπες θα είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ο Λιβάγια είναι λίγο καλύτερα, ενώ ο Μπακάκης δεν μετρά πολλές προπονήσεις μετά την επιστροφή του.

Παράλληλα, ο Καρντόσο περιμένει και τις δύο μεταγραφές για το βασικό πλάνο του. Τον σέντερ φορ και τον δεξί εξτρέμ. Οπότε σήμερα θα δούμε όλο το ρόστερ να αγωνίζεται, αλλά και τις επτά μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής (Βράνιες, Αθανασιάδης, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Παουλίνιο, Σιμάο και Σαμπανάτζοβιτς).

Στα επόμενα φιλικά στην Πολωνία η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει: την Τρέντσιν στις 12 Ιουλίου, την Μακάμπι Νετάνια στις 15 Ιουλίου και την Σταλ Στάλοβα Βόλα στις 16 Ιουλίου. Παράλληλα, στις 20 Ιουλίου υπάρχει φιλικό με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ ενώ στις 24 εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την Λαμία. Στις 30 ή 31 Ιουλίου θα είναι η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ ενόψει του πρώτου επίσημου ματς στις 8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ