Στο μικροσκόπιο του Φερέιρα ο Γαϊτανίδης

Στο μικροσκόπιο του Φερέιρα ο Γαϊτανίδης

Ένας από τους παίκτες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στην Ολλανδία είναι ο νεαρός επιθετικός Αντώνης Γαϊτανίδης, αναγκάζοντας τον Αμπέλ Φερέιρα με καλά λόγια βάζοντας τον στο μικροσκόπιο του.

Οκτώ ημέρες συμπληρώνει σήμερα στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ και στο Άπελντοορν αυτός που δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις δεν είναι κάποιος από τα μεγάλα ονόματα της ομάδας, αλλά ο νεαρός Αντώνης Γαϊτανίδης. Ο 19χρονος επιθετικός ήταν εκ’ των πρωταγωνιστών του φιλικού του περασμένου Σαββάτου, με το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε.

Ο Γαϊτανίδης με την εμφάνιση που έκανε υποχρέωσε τον Αμπέλ Φερέιρα να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για «τη διάθεση και το πάθος του». Μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και ο Φερέιρα θα του δώσει κι άλλες ευκαιρίες μέχρι να πάρει την απόφασή του αναφορικά με την παρουσία του στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας

Ο Αντώνης Γαϊτανίδης είναι γεννημένος στις13 Μαρτίου του 2000. Έχει ύψος 1,75 και βάρος 69 κιλά και ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον ΑΟ Γιάννινα το 2014. Στέφθηκε την πρώτη σεζόν πρωταθλητής με την Κ15, έχοντας 13 γκολ και πέντε ασίστ σε 18 ματς, το επανέλαβε με την Κ17 (τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.) και στην Κ19 είχε και πάλι πρωτιές καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 16 γκολ.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είναι ένα αριστερό, αλλά και δεξί εξτρέμ, πολύ γρήγορο και πολύ ικανό στο ένας εναντίον ενός. Διαθέτει ευχέρεια στο συνδυαστικό παιχνίδι, στην διείσδυση, στην ντρίμπλα, ξέρει να συγκλίνει, να βγάζει ασίστ, να σκοράρει. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές προδιαγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ