Στη Θεσσαλονίκη ο Μελιόπουλος

Στη Θεσσαλονίκη ο Μελιόπουλος

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη όπου στη συνέχεια θα αποφασισθεί αν θα επιστρέψει στην Ξάνθη ή θα πάει και αυτός στο Βόλο με τη μορφή του δανεισμού.

Η παραμονή του στον ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ. Ο Δημήτρης Μελιόπουλος που ήρθε από την Ξάνθη, με τις ευλογίες του Ράζβαν Λουτσέσκου, επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα καθώς κόπηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε ότι ο 19χρονος μέσος δεν είναι έτοιμος για το επίπεδο του Δικεφάλου. Αυτό μαρτυρεί και το γεγονός ότι δεν πήρε χρόνος συμμετοχής στα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια κόντρα στην Άλκμααρ και την Νόρτζελαντ.

Ο Μελιόπουλος, σήμερα το πρωί θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητηθεί ομάδα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι ομάδες που ερίζουν για την απόκτηση του είναι δύο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τρίτη ομάδα και μάλιστα από το εξωτερικό.

Τα πρώτα σενάρια για τον Μελιόπουλο είναι δύο. Το ένα θέλει την επιστροφή του στην Ξάνθη και το άλλο να ακολουθήσει τους υπόλοιπους παίκτες που πήγαν στον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ