Γιαννούλης: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι»

Γιαννούλης: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με δηλώσεις του στάθηκε στην αλλαγή προπονητή και στο κατά πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ενόψει και των προκριματικών του Champions League.

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Γιαννούλης με δηλώσεις αρχικά αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις και σκέψεις του για την προετοιμασία είπε: «Σίγουρα όταν αλλάζει ο προπονητής αλλάζουν σχεδόν τα πάντα. Ο χρόνος μας πιέζει τώρα. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League».

Για το αν σοκαρίστηκαν στην ομάδα με την είδηση της αλλαγής προπονητή είπε: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν το περιμέναμε και όταν μαθαίνεις κάτι τέτοιο παθαίνεις σοκ. Έγινε όμως γρήγορα η αντικατάσταση και στο τέλος πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για τον νέο προπονητή Αμπέλ Φερέιρα είπε: «Είναι διαφορετικός προπονητής με άλλη φιλοσοφία όπως είναι λογικό. Στην άμυνα ωστόσο πάνω κάτω είναι ίδια τα πράγματα και εκεί θα μας πάρει λιγότερο χρόνο να προσαρμοστούμε στα θέλω του».

Για το σύνθετο ρόλο του αριστερού μπακ με τον Φερέιρα στον πάγκο: «Στα μέχρι τώρα φιλικά αυτό δείχνει. Δεν είναι κάτι σταθερό, είναι ανάλογα με την κυκλοφορία της μπάλας. Όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι. Ο προπονητής θέλει συμμετοχή από τα πλάγια μπακ, ακόμα και από τα στόπερ στη δημιουργία».

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στα προκριματικά του Champions League: «Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουν γίνει τρομερές αλλαγές στο ρόστερ. Και οι νέοι που ήρθαν θα μπορούν να βοηθήσουν. Με την προσπάθεια που κάνουμε νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Για το δίδυμο με τον Ροντρίγκο και το ότι παίζουν στην ίδια θέση: «Είναι αλήθεια ότι τελευταία παίζει ως αριστερό μπακ. Δεν γίνεται να υπάρχει μόλις ένα αριστερό μπακ στην ομάδα. Υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό είναι πολύ καλό. Όποιος είναι πιο έτοιμος και καλύτερος αυτός θα παίξει».

Για το πως νιώθει: «Ήδη νιώθω πιο διαφορετικά από πέρυσι. Ήρθα στο δεύτερο μισό, υπήρχε πίεση, άγχος και ήταν κάπως μαζεμένα όλα αυτά καθώς δεν τα είχα στον Ατρόμητο. Τώρα νομίζω είμαι πιο έτοιμος».

Για το αν τον βοήθησαν τα λεπτά συμμετοχής που πήρε πέρυσι: «Ναι πήρα κάποια λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα με βοήθησε αυτό. Έπαιξα και στον τελικό του Κυπέλλου, δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ. Πήρα ψυχολογία και φέτος αισθάνομαι ακόμα καλύτερα».

Για το αν υπάρχει πίεση φέτος: «Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί δεν έχουμε ξαναμπεί σε ομίλους Champions League και θέλουμε να το κάνουμε. Οι προπονητές και οι παίκτες δουλεύουμε για αυτό. Αν πάμε καλά εκεί, μετά όλα πιστεύω πως θα πάνε καλά».

Για τα προκριματικά του Champions League αν θέλουν να αποφύγουν τον Άγιαξ: «Όταν παίζεις με πρωταθλητές άλλων χωρών, σίγουρα θέλει προσπάθεια και θα χρειαστεί να προσαρμοστείς ανάλογα, να παίξεις διαφορετικά και να ανοιχτείς. Σίγουρα δεν θέλουμε να κληρωθούμε με τον Άγιαξ. Αν όμως συμβεί αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όπως έκανε την περσινή τρομερή πορεία της, γιατί να μην καταφέρουμε και εμείς να την περάσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ