Νέα επιβεβαίωση για to10.gr: Στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια ο Φοντέ Καμαρά

Νέα επιβεβαίωση για to10.gr: Στον Ολυμπιακό για 4 χρόνια ο Φοντέ Καμαρά

Ο Φοντέ Καμαρά ήρθε στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μαθαίνει το μέλλον του. Πιθανότερος ο μονοετής δανεισμός αλά Σισέ, Μπα και Μάντι Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός δεν φροντίζει μόνο για το παρόν του, αλλά και για το μέλλον του. Οπως έχει ήδη αποκαλύψει to10.gr από τις 14 Ιουνίου, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κλείσει τον Φοντέ Καμαρά. Τον 21χρονο αριστερό μπακ της Γκαζελέκ Αζαξιό, που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να μάθει το… μέλλον του.

Ο Καμαρά Νο2 του Ολυμπιακού, έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού εδώ και καιρό. Ενώ υπάρχει οριστική συμφωνία και με την ομάδα που κατέχει τα δικαιώματά, με τις υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να έχουν πέσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αμυντικός από τη Γουινέα, που έως και την Κυριακή βρισκόταν στο Κόπα Αφρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών με τον Ολυμπιακό. Ακολουθώντας έτσι τον δρόμο των Πάπε Σισέ, Μάντι Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι επίσης αποκτήθηκαν από τη Ligue 2. Εξάλλου και ο Φοντέ Καμαρά αποτελεί προϊόν σκάουτινγκ, όπως και οι τρεις προαναφερθέντες. Μία ακόμη ανακάλυψη του Ολυμπιακού από τον θησαυρό της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Μια αγορά που ήδη έχει βγάλει ασπροπρόσωπους τους Πειραιώτες.

Ο Καμαρά ήρθε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ακολουθηθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες, αλλά και να ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καμαρά δεν θα μείνει στην Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα (πιθανότατα της Γαλλίας) για ακόμη έαν χρόνο. Με σκοπό να επιστρέψει στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι (2020), πιο έτοιμος και πιο

Ο Καμαρά είναι μόλις 21 ετών. Γεννήθηκε στο Κονάκρι της Γουινέας στις 17 Απριλίου 1998. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ακαδημία CEFOMIG, από όπου τον ανακάλυψε η Μπαστιά το καλοκαίρι του 2016. Τη δεύτερη χρονιά του έγινε στέλεχος της πρώτης ομάδας και στις 13/06/2018 υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκαζελέκ Αζαξιό. Ομάδα από την οποία ο Ολυμπιακός απέκτησε και τον Μπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ