ΟΦΗ: Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία ο Νέιρα

ΟΦΗ: Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία ο Νέιρα

Ο Αργεντινός επέστρεψε στην Κρήτη, πέρασε από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην προετοιμασία του ΟΦΗ ενσωματώθηκε την Δευτέρα ο Χουάν Νέιρα, με τον Αργεντινό μέσο να επιστρέφει στην Κρήτη και να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Λατινοαμερικάνος πέρασε από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αργεντινός χαφ τις επόμενες ημέρες θα ενταχθεί σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, όπως επίσης και ο Ρικάρντο Βαζ. Οι δύο ποδοσφαιριστές την Δευτέρα βρέθηκαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ πλέον μετρούν αντίστροφα για την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το πρωί η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ευκινησίας και δύναμης κορμού. Η απογευματινή προπόνηση έγινε στο γήπεδο και περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικής και κατοχής σε μεγάλους χώρους, με στόχο την βασική αντοχή.

Για αύριο, Τρίτη (09/07), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 08:30 και στις 18:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ