Παναθηναϊκός : Επαφές Βασιλειάδη για τα χρέη

Παναθηναϊκός : Επαφές Βασιλειάδη για τα χρέη

Ο Παναθηναϊκό προσπαθεί να ενταχθεί στον νόμο 4469/2017 και σε αυτή την προσπάθεια θα υπάρξουν επαφές του υφυπουργού αθλητισμού με υπουργείο Οικονομικών, ΙΚΑ και τράπεζες.

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και τη συσσώρευση πολλών χρεών, με τους πράσινους να αναζητούν λύσεις για να πάρει οικονομική ανάσα το τριφύλλι.

Μια από τις κινήσεις που έχουν κάνει οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αφορά την ένταξη της ΠΑΕ στο νόμο 4469/2017, για τον εξωδικαστικό ρύθμισης οφειλών. Πρόκειται για νόμο που επιτρέπει σε εταιρίες να πληρώσουν χρέη τους σε 120 δόσεις, δηλαδή σε χρονικό ορίζοντα δεκαετίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας live sport, η κυβέρνηση είναι στο πλευρό του Παναθηναϊκού στη συγκεκριμένη προσπάθεια, με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη να έχει ξεκινήσει επαφές με ανθρώπους του συλλόγου.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο υφυπουργός θα έχει συζητήσεις με το Υπουργείο Οικονομικών, το ΙΚΑ, την εφορία αλλά και στελέχη τραπεζών, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση που θα συμφέρει όλες τις πλευρές.

Αν ο Παναθηναϊκός πετύχει την ένταξη του στον συγκεκριμένο νόμο, θα αποκτήσει σημαντική ρευστότητα, καθώς θα είναι διαθέσιμο το τηλεοπτικό συμβόλαιο των πράσινων (3,5 εκατ. ευρώ), το οποίο έχει εκχωρηθεί (το φετινό και της επόμενης σεζόν) στην τράπεζα Πειραιώς. Οι πράσινοι απ’ την πλευρά τους συνεχίζουν τις επαφές τους και περιμένουν και τις εξελίξεις από την κυβερνητική πρωτοβουλία.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ