Νέες δοκιμές για Φερέιρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Τσβόλε

Νέες δοκιμές για Φερέιρα στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Τσβόλε

Ο Δικέφαλος θα δώσει το 3ο φιλικό του στην Ολλανδία μετά από εκείνα με Άλκμααρ (ήττα με 1-0) και Νόρντζελαντ (νίκη με 3-0).

Απόψε (9/7) το βράδυ στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το τρίτο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας στην Ολλανδία, αντιμετωπίζοντας τη Τσβόλε.

Η ολλανδική ομάδα τερμάτισε πέρυσι στη 13η θέση της Eredivisie και στο προηγούμενο φιλικό της, την περασμένη Παρασκευή (5/7), ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Έμεν.

Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το «PAOK TV» μέσω ίντερνετ, αλλά μόνο για τους κατοίκους Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας.

Στο παιχνίδι αυτό αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος είναι ο τελευταίος παίκτης που μπήκε στην προετοιμασία (από την περασμένη Παρασκευή) και έπαιξε πολύ λίγο στο φιλικό με τη Νόρντζελαντ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει την ευκαιρία να κάνει νέες δοκιμές, όπως στα ματς με Άλκμααρ (ήττα με 1-0) και Νόρντζελαντ (νίκη με 3-0), επιμένοντας τους πειραματισμούς στο «4-4-2».

Μετά το σημερινό φιλικό με τη Τσβόλε, ο ΠΑΟΚ θα μείνει στο Άπελντοορν άλλες δύο μέρες, καθώς την Πέμπτη (11/7) θα πετάξει για Ρουμανία όπου θα πάρει μέρος την Παρασκευή (12/7) στις 21:00 σε φιλικό αγώνα με την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, στο πλαίσιο εορτασμού για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ρουμανικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ