«Φουλάρει» για Ροντέν ο Παναθηναϊκός μετά το ναυάγιο με Ζαχίντ

«Φουλάρει» για Ροντέν ο Παναθηναϊκός μετά το ναυάγιο με Ζαχίντ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν απάντησε στην πρόταση του «τριφυλλιού» για τον Νορβηγό μεσοεπιθετικό και πλέον οι «πράσινοι» προχωρούν δυναμικά την εναλλακτική περίπτωση του Μάρκους Ροντέν.

Η υπόθεση του Γκαγιάς Ζαχίντ δεν είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό κι έτσι οι «πράσινοι» προχωρούν δυναμικά στο plan b, που ακούει στο όνομα Μάρκους Ροντέν.

Το «τριφύλλι» είχε καταθέσει στον ΑΠΟΕΛ πρόταση για τον δανεισμό του 25χρονου Νορβηγού μεσοεπιθετικού και είχε δώσει προθεσμία στον κυπριακό σύλλογο ν’ απαντήσει έως τα βράδυ της Δευτέρας. Ο ΑΠΟΕΛ δεν αποκρίθηκε στην πρόταση του Παναθηναϊκού κι ως εκ τούτου οι «πράσινοι», αλλάζουν γραμμή πλεύσης και στρέφονται στον Ροντέν.

Εκτός κι αν πρόκειται για κίνηση τακτικής, ώστε να πετύχουν συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ στα οικονομικά δεδομένα που θέλουν, από τη στιγμή που και ο Ζαχίντ δεν υπολογίζεται στην ομάδα της Λευκωσίας και επιπλέον επιθυμεί και ο ίδιος να συνεργαστεί με τον Δώνη.

Όπως και να έχει, στην παναθηναϊκή επικαιρότητα μπαίνει δυναμικά και ο Ροντέν. Μία καλή λύση και εφικτή οικονομικά. Ο διεθνής Σουηδός Μάρκους Ροντέν είναι 28 ετών δεξιοπόδαρος, box to box κι έχει ύψος 1.82. Τις περιόδους 2016-17, 2017-18 είχε, αντίστοιχα, 34 και 26 ματς στο καμπιονάτο (με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ) με τη Κροτόνε και τη περασμένη περίοδο μέτρησε στη Serie B 29 αγώνες και τρία γκολ με την ίδια ομάδα.

Δεν ανέβηκε κατηγορία, όμως και πλέον ο ίδιος έμεινε ελεύθερος και αναζητεί μία άλλη ομάδα, που θα ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του, ώστε να επιστρέψει και στην εθνική Σουηδίας, με την οποία μετράει 15 αγώνες κι ένα γκολ. Έχει περάσει, παράλληλα, από όλα τα μικρά κλιμάκια της Σουηδίας.

Ο Ροντέν, πριν μετακομίσει στην Κροτόνε, έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελφσμποργκ (ομάδα του πρώην πράσινου μεσοεπιθετικού Μπαϊράμι). Συνολικά στην καριέρα του έχει 213 ματς και 28 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ