«Ολυμπιακός για Παντιλίμον και Γιάκομπ»

«Ολυμπιακός για Παντιλίμον και Γιάκομπ»

Οι Άγγλοι βάζουν τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του Ρουμάνου γκολκίπερ Κοστελ Παντιλίμον και του Αργεντινού μέσου Κλαούντιο Γιάκομπ από τη Νότιγχαμ.

Οι Κοστελ Παντιλίμον και ο Κλαούντιο Γιάκομπ βρίσκονται, σύμφωνα με του Άγγλους, στα ραντάρ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση ενός back up κίπερ του Ζοσέ Σα και η περίπτωση του Παντιλίμον εξετάζεται από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο έμπειρος κίπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους όταν έγινε γνωστή η… διαθεσιμότητά του. Πέρυσι υπερασπίστηκε σε 44 ματς (μόλις δύο δεν έπαιξε) την εστία της ομάδας και την κράτησε ανέπαφη για 15 παιχνίδια. Κάπως έτσι η παρουσία του στο ρόστερ έμοιαζε πολύ πιθανή.

Ωστόσο η Φόρεστ απέκτησε τον Μούριτς από την Μάντσεστερ Σίτι που θεωρείται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τερματοφύλακες της γενιάς του – και ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει θέση βασικού κάτω από την εστία της ομάδας. Ο διεθνής με την ανδρική ομάδα του Κοσόβου είναι ένας παίκτης στον οποίο οι πρωταθλητές Αγγλίας ποντάρουν πολλά για το μέλλον, δεν ήταν εύκολο όμως να έχει χρόνο συμμετοχής τώρα με δεδομένο ότι μπροστά του υπάρχει ο Έντερσον.

Αυτή η εξέλιξη όμως επηρεάζει και τα δεδομένα στη Φόρεστ η οποία είναι υπερπλήρης σε αυτή τη θέση, έχοντας πλέον τέσσερις κίπερ, κι έτσι είναι πρόθυμη να επιτρέψει σε έναν ή δύο από αυτούς να αλλάξουν επαγγελματική στέγη φέτος το καλοκαίρι – είτε μόνιμα είτε υπό την μορφή δανεισμού.

Ο Παντιλίμον γεννήθηκε τον Φεβρουαρίου του 1987 στο Μπατσάου και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, πριν μετακινηθεί στα τμήματα υποδομής της Πόλι Τιμισοάρα. Το 2011 τον απέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι. Το 2014 τον απέκτησε ως ελεύθερο η Σάντερλαντ και τον παραχώρησε δανεικό στις Γουότφορντ, Ντεπορτίβο και Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον απέκτησε με μεταγραφή το προηγούμενο καλοκαίρι.

Όσο για τον 31χρονο πρώην διεθνή Αργεντινό, Κλαούντιο Γιάκομπ, είναι πιθανότερο να αποχωρήσει από την ομάδα του Νότιγχαμ, καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του από τότε που μετακόμισε στο City Ground. Ο πολύπειρος μέσος συμπλήρωσε με την Νότιγχαμ 17 συμμετοχές την σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Γιάκομπ γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1987 στο Καρακανά και ξεκίνησε το ταξίδι του στο ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ράσινγκ Κλουμπ. Το 2012 τον απέκτησε η Γουέστ Μπρομ και το 2018 μετακινήθηκε ως ελεύθερος στους ρεντς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ