ΠΑΟΚ : Ώρα αποφάσεων για Φερέιρα

ΠΑΟΚ : Ώρα αποφάσεων για Φερέιρα

Μετά από τρία φιλικά και 6 διαφορετικές ενδεκάδες που δοκίμασε ο Αμπέλ Φερέιρα, ήρθε η ώρα των αποφάσεων για τον Πορτογάλο τεχνικό στο ποιοι θα πάρουν το εισιτήριο παραμονής τους στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει αύριο (11/7) το πρώτο μέρος της προετοιμασίας του στο Άπελντοορν της Ολλανδία και ετοιμάζει τις βαλίτσες για την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δικέφαλος του βορρά, έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια με έξι διαφορετικές ενδεκάδες με σκοπό να σχηματίσει μια εικόνα ο Αμπέλ Φερέιρα, για το σύνολο των παικτών του. Αν εξαιρέσει κανείς τον Δημήτρη Μελιόπουλο που βρίσκεται ήδη στην Τούμπα, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, ο 40χρονος τεχνικός έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό ποιοι θα βρεθούν μαζί και στην δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Άλλωστε το δήλωσε και μετά το τέλος του αγώνα με την Τσβόλε: « Όλοι πήραν την ευκαιρία τους για να μου δείξουν τη συνολική εικόνα τους. Υπήρξαν παίκτες που με εξέπληξαν θετικά εννοώ κυρίως νεαρούς παίκτες. Από δω και στο εξής θα παίζουν μόνο όσοι μου δείξανε ότι έχουν διάθεση. Πρέπει να έχουμε 2 ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να υπάρχει και συναγωνισμός».

Το ρόστερ των Ασπρόμαυρων αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές θα μειωθεί αισθητά. Από την προσεχή εβδομάδα ο Φερέιρα θα καταθέσει τις θέσεις του για τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν τη δουλειά μαζί του και στο Χόρστ της Ολλανδίας από τςι 18 έως τις 28 Ιουλίου. Όσοι δεν ακολουθήσουν την αποστολή θα ενημερωθούν πρώτα από τον προπονητής τους και στη συνέχεια θα κουβεντιάσουν με τους ανθρώπους της διοίκησης για το μέλλον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ