Ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε: Ο Σεμέδο θα κάνει τη διαφορά

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μίλησε: Ο Σεμέδο θα κάνει τη διαφορά

Ο Ρούμπεν Σεμέδο κυριάρχησε στην ψηφοφορία του «10» για τον νεοφερμένο παίκτη του Ολυμπιακού που θα κάνει τη διαφορά φέτος, συγκεντρώνοντας το 50% των ψήφων.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται εδώ και περίπου ένα μήνα με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και στους ομίλους του Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν, απομένουν μερικές «πινελιές» και to10.gr ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει ποιος από τους παίκτες του Ολυμπιακού θα αποδειχθεί ο πολυτιμότερος για τη νέα σεζόν.

To10.gr μετά και τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού έδωσε… πάσα στον κόσμο να επιλέξει ποιος πιστεύει ότι θα κάνει τη διαφορά από τους νεοφερμένους και μεγάλος νικητής ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός των ερυθρόλευκων κυριάρχησε στην ψηφοφορία, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο συγκεντρώνοντας το 50% των ψήφων.

Ο Σεμέδο δημιούργησε τη δική του… αυτοδυναμία, με τον κόσμο να θεωρεί ότι τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τον σπουδαίο στόπερ θα πιάσουν τόπο και θα είναι ο «βράχος» στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα πίσω από τον Σεμέδο και στη δεύτερη θέση του γκάλοπ βρίσκεται ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς με ποσοστό 15%, με τον νεαρό εξτρέμ να δείχνει από τα πρώτα φιλικά ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο. Δεν θεωρείται άδικα εξάλλου ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ηλικία του, με τον κόσμο να πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του.

Τρίτος στην προτίμηση του κόσμου με ποσοστό 14% ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος είναι ένας παίκτης που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και αποτελεί την πιο «ηχηρή» μεταγραφή, βάση ονόματος και παραστάσεων. Στην τέταρτη θέση του γκάλοπ, με 9% επιλέχθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα και δεν έχει προλάβει να «συστηθεί» στους φίλους του Ολυμπιακού.

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ