Γκάλοπ: Ποιο από τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού θα κάνει τη διαφορά;

Γκάλοπ: Ποιο από τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού θα κάνει τη διαφορά;

To10.gr σας ζητάει να ψηφίσετε ποιος από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού θα αποδειχθεί ο πολυτιμότερος για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει 11 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και έχει καταφέρει να ολοκληρώσει σχεδόν το ρόστερ της νέας σεζόν από τις αρχές Ιουλίου. Η διοίκηση των ερυθρόλευκων έκανε πράξη τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς και απομένουν μερικές «πινελιές» για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός έτοιμος να επιστρέψει στην κορυφή στην Ελλάδα και στους ομίλους του Champions League.

Οι Πειραιώτες έχουν ολοκληρώσει κάθε είδους μεταγραφές στην καλοκαιρινή περίοδο. Από τον Ματιέ Βαλμπουενά που είναι το πιο σπουδαίο όνομα που έφερε ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, μέχρι τον 19χρονο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει παίκτες όπως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μετράει 178 τέρματα στην καριέρα του, τον Ρούμπεν Σεμέδο που είναι η πιο κυρίαρχη μορφή στην άμυνα της ομάδας, αλλά και όπως ο Σουντανί και ο Μπρούνο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Παράλληλα, έχουμε μια πρώτη εικόνα και για ποδοσφαιριστές πιο νεαρούς σε ηλικία, με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Ουσεϊνού Μπα να είναι δύο που έχουν ξεχωρίσει στα πρώτα φιλικά των Πειραιωτών.

To10.gr μετά και τα πρώτα φιλικά του Ολυμπιακού δίνει… πάσα στον κόσμο για να ψηφίσει ποιος από τα νέα αποκτήματα των ερυθρολεύκων θα καταφέρει να ξεχωρίσει περισσότερο την νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ