ΠΑΟΚ : Συσκέψεις επί συσκέψεων για χαφ και φορ

ΠΑΟΚ : Συσκέψεις επί συσκέψεων για χαφ και φορ

Ο χρόνος πιέζει και στον ΠΑΟΚ έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στην απόκτηση χαφ και επιθετικού. Αυτό μαρτυρά και η καθημερινή επαφή μεταξύ των Μάριο Μπράνκο και Αμπέλ Φερέιρα.

Βασικό θέμα συζήτησης των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και στην Ολλανδία είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, σε πρώτη γραμμή είναι η απόκτηση ενός χαφ και στη συνέχεια ενός επιθετικού. Με βάση και την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και στα τρία φιλικά η μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Όλο το βάρος έχει πέσει σ’ αυτό το κεφάλαιο και αυτό μαρτυρά οι καθημερινές συζητήσεις μεταξύ προπονητή και αθλητικού διευθυντή

Μια ακόμα συνομιλία είχαμε και μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Τσβόλε. Ο Μάριο Μπράνκο και ο Αμπέλ Φερέιρα συζήτησαν μακριά από άλλους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επί αρκετή ώρα, προφανώς για αγωνιστικά ζητήματα, και κυρίως για τις μεταγραφές.

Στον ΠΑΟΚ έχουν εκατοντάδες προστάσεις για ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου και όσο περνούν οι ημέρες καταφτάνουν όλο και περισσότερες. Το καλό είναι πως οι υπεύθυνοι των μεταγραφών γνωρίζουν που θα στοχεύσουν. Ξέρουν δηλαδή τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θα αναζητήσουν τις επόμενες ημέρες.

Στον ΠΑΟΚ εξερευνούν όλες τις αγορές, όμως μεγαλύτερη προσοχή έχουν δείξει στην πορτογαλική που την γνωρίζουν πολύ καλά οι Μπράνκο και Φερέιρα. Αυτό που θέλει ο 40χρονιος τεχνικός είναι με τη νέα άφιξη της ομάδας στην Ολλανδία στις 18 του μηνός ο Δικέφαλος να έχει προσθέσει άλλες δύο μεταγραφές προκειμένου να γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ