Ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώνεται το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Αύριο (11/7) το πρωί ο Δικέφαλος θα κάνει την τελευταία του προπόνηση στο Άπελντοορν πριν πετάξει για τη Ρουμανία για το φιλικό της Παρασκευής (12/7) με την Κλουζ.

Λίγες ώρες μετά το ισόπαλο (2-2) φιλικό κόντρα στην Τσβόλε, οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και πάλι στο γήπεδο, αυτή τη φορά για μία προπόνηση, που περιελάμβανε και πάλι δουλειά στην τακτική.

O Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν το πρωί με τους ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις τακτικής, με ιδιαίτερη βαρύτητα στους τομείς της ανάπτυξης και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε, ενώ οι Μαουρίσιο , Βέρνμπλουμ , Μαρκόφσκι και Παπαδόπουλος επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αύριο (11/7) θα προπονηθεί στις 10:00 το πρωί στο Άπελντοορν και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ρουμανία, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή (12/7 στις 21:00 ώρα Ελλάδας) την Ουνιβερσιτέα Κλουζ σε φιλικό παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα θα γυρίσει στη βάση του μέχρι τις 18 Ιουλίου, όταν και θα επιστρέψει στην Ολλανδία (έως τις 28/7) για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας με άλλα τέσσερα φιλικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ