«Ντου» του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια

«Ντου» του ΠΑΟΚ για τον Ζοάο Παλίνια

Η «Α BOLA» αποκαλύπτει μπάσιμο του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ζοάο Παλίνια, αμυντικού μέσου της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο Αμπελ Φερέρα αναζητά εναγωνίως έναν αμυντικό μέσο για να μπορέσει να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Και σύμφωνα με αποκάλυψη της πορτογαλικής εφημερίδας «A BOLA», εκλεκτός του για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο João Maria Lobo Alves PALHINHA Gonçalves! Ή απλώς, Ζοάο Παλίνια.
Οπως αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι, ο Φερέιρα επικοινώνησε ο ίδιος με τη διοίκηση της Μπράγκα και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και ζήτησε την παραχώρησή του. Καθώς η πρώην ομάδα του 40χρονου τεχνικού τον έχει «δέσει» με δανεισμό έως το καλοκαίρι του 2020. Και μόνο εάν πει η ίδια το «ναι», μπορεί να είναι διαθέσιμος ο 24χρονος Πορτογάλος κόφτης, που μπορεί να αγωνιστεί και στόπερ.

Την ίδια στιγμή, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο έχει ξεκινήσει επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή (σ.σ. έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023), αλλά και με την Μπράγκα, με σκοπό να υπάρξει μια… τριπλή συνεννόηση και να καταστεί εφικτή η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η Μπράγκα, που όπως προαναφέραμε έχει πάρει τον παίκτη δανεικό έως το καλοκαίρι του 2020, δεν θέλει να τον χάσει και για αυτόν τον λόγο επιθυμεί να κάνει δύσκολες τις διαπραγματεύσεις. Για την ακρίβεια, ο Ρικάρντο Σα Πίντο πιστεύει ότι ο παίκτης είναι ένας από τους καλύτερους του ρόστερ του.

Οπως προκύπτει από όσα αναφέρει η «A BOLA», όλα δείχνουν ότι η Μπράγκα θέλει να κάνει παιχνίδια, για να μπορέσει να πάρει κι άλλα χρήματα από τον ΠΑΟΚ, μετά το deal με τον νέο προπονητή του Δικεφάλου. Με λίγα λόγια, θέλει… κομμάτι από τα περίπου 6.000.000 € που έχει βάλει ως τιμή εκκίνησης για τον Παλίνια η Σπόρτινγκ.

Ο Ζοάο Παλίνια είναι παιδί των ακαδημιών της Σπόρτινγκ και στη δεύτερη ομάδα αυτής είχε συνεργαστεί με τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τον πήρε δανεικό στην Μπράγκα και τώρα θέλει να τον πάρει και στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ