Μακέντα: «Πρόταση από Αραβία, αλλά μένω στον Παναθηναϊκό»

Μακέντα: «Πρόταση από Αραβία, αλλά μένω στον Παναθηναϊκό»

Ο Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε ότι είχε πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου, αλλά μένει στον Παναθηναϊκό.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε δηλώσεις στη Nova και ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι δέχθηκε μεγάλη πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου. Ο ίδιος απάντησε καταφατικά και υποστήριξε ότι για την ώρα μένει στον Παναθηναϊκό.

Μοιάζει περίεργο, βέβαια, διότι οι Άραβες δίνουν πολλά χρήματα για να δελεάσουν τους παίκτες και ειδικά σ’ επιθετικούς και ο Μακέντα δεν έχει κάποιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό.

Είναι, βέβαια, δεσμευμένος έως το 2021 και θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και το «τριφύλλι» σ’ αυτή τη περίπτωση. Αλλά συνήθως όταν θέλουν οι παίκτες να πιέσουν το κάνουν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού επιθετικού του Παναθηναϊκού στο συνδρομητικό κανάλι:

Για το αν υπήρξε πρόσφατα επίσημη πρόταση από ομάδα της αραβικής χερσονήσου: «Ναι, είναι αλήθεια. Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου έρχονται προτάσεις, όμως είμαι εδώ και για την ώρα μένω εδώ».

Για τη νέα σεζόν: «Πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν και να ξεκινήσουμε από την αρχή, δίχως να σκεφτόμαστε οτιδήποτε. Ούτε το παρελθόν, ούτε το μέλλον. Έρχεται μια νέα σεζόν, πρέπει να έχουμε υψηλούς στόχους και δουλεύουμε σκληρά για να τους πετύχουμε. Αυτή η σεζόν πρέπει να είναι επιτυχημένη για τον Παναθηναϊκό».

Για τις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ όμορφες φανέλες, ενώ η εταιρία είναι πολύ γνωστή και πραγματικά μου αρέσει το στιλ των εμφανίσεων. Είναι καλό που συνεργαζόμαστε με Ιταλούς!».

Για το αν έχει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια εμφάνιση: «Μου αρέσουν όλες. Ίσως πιο πολύ η μαύρη, γιατί δεν παίξαμε με αυτή την εμφάνιση την περσινή σεζόν. Δείχνει πολύ όμορφη, όπως και οι άλλες».

Για το πόσα γκολ στοχεύει να σκοράρει με τη νέα φανέλα: «Δεν ξέρω. Ακόμα δεν σχεδιάζω τίποτα, αλλά ελπίζω όσα περισσότερα γίνεται! Αυτό που θέλω είναι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ