Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΕΚ: Τα κάνει όλα στο Κίελτσε

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είναι μέχρι στιγμής ο πρωταγωνιστής των πρώτων ημερών της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

ΑΕΚ: Τα κάνει όλα στο Κίελτσε | to10.gr

Δείχνει ένας προπονητής εργασιομανής. Αγαπά τη δουλειά του παθολογικά. Όταν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και αυτοί πήγαν βόλτα στην πόλη, ο ίδιος ο Μιγκέλ Καρντόσο έμεινε πίσω στο ξενοδοχείο για δουλειά με το τιμ του. Για πολλές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια προπόνηση την σχεδιάζει ώρες, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για καθένα ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Πως θα το δουλέψει, γιατί θα το δουλέψει. Στο γήπεδο του Κίελτσε είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατά το πόδι του. Και μόνος του. Όπως μόνος του στήνει όλα όσα πρέπει για την προπόνηση. Κώνους, σημαιάκια, εμπόδια, φανελάκια.

Όλα τα προετοιμάζει ο ίδιος στο γήπεδο και ακολουθούν συνεργάτες και ποδοσφαιριστές. Πολλές φορές στο τρέξιμο ή ακόμη και στις ασκήσεις ακολουθεί τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου. Κάτι που έχει κάνει τρομερή εντύπωση σε άπαντες στην ομάδα. Οι ομιλίες του είναι στοχευμένες. Κάθε λέξη του αφορά τη δουλειά που γίνεται και τι πρέπει να καταλάβει ο παίκτης, όχι αμπελοφιλοσοφίες περί ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ έχει μπει σε ένα διαφορετικό πλάνο και mood και προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με τον Πορτογάλο προπονητή. Ο ίδιος φαίνεται να έχει πιάσει πολύ σοβαρά εξ’ αρχής την υπόθεση ΑΕΚ και μάλιστα με πρωτοβουλία του πήρε εξωτερικό συνεργάτη αποκλειστικά για τις σχέσεις που πρέπει να έχει με τους ποδοσφαιριστές του.

Ψιλά γράμματα για τον φίλαθλο, σοβαρή υπόθεση για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.