Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μπενασέρ

Πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ο Μπενασέρ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει στην κορυφή της λίστας του τον Αΐτ Μπενασέρ της Μονακό για να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 11 μεταγραφές ποδοσφαιριστών, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό ρόστερ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι δεν στοχεύουν σε τίποτα λιγότερο από το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και από την έξοδο στους ομίλους του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν ολοκληρώσει όλες τις σημαντικές μεταγραφικές υποθέσεις και πλέον απομένουν μερικές «πινελιές» προκειμένου η ομάδα να κυριαρχήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού μέσου που ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Μπίμπαρς Νάτχο στο ρόστερ, καθώς ο Ισραηλινός αποχώρησε. Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν φέρονται να έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10».

Σύμφωνα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, οι ερυθρόλευκοι προχωρούν την περίπτωση του Μαροκινού μέσου της Μονακό, και όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, τα τελευταία 24ωρα έχουν ενταθεί οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων για να επιτευχθεί συμφωνία και αν ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μονακό θέλει πολλά εκατομμύρια ευρώ για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ωστόσο ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της για να κάνει δικό του τον παίκτη. Αν όμως δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μπενασέρ στο λιμάνι, τότε ο Μαρτίνς έχει έτοιμη εναλλακτική και είναι ο Βραζιλιάνος Φρανσέρτζιο της Μπράγκα και ο 24χρονος Ρεμί Βαλτέρ που έμεινε ελεύθερος από τη Νις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ