Φεύγει για Λισαβόνα ο Μπράνκο για να «κλείσει» Παλίνια

Φεύγει για Λισαβόνα ο Μπράνκο για να «κλείσει» Παλίνια

Ο Μάριο Μπράνκο ετοιμάζεται να βρεθεί στη Λισαβόνα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, προκειμένου να συναντηθεί με ανθρώπους της Σπόρτινγκ για να «κλείσει» την μεταγραφή του Ζοάο Παλίνια.

Όλοι οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στην υπόθεση του Ζοάο Παλίνια.

Ο 24χρονος μέσος, όπως ενημερωθήκατε χθες από to10.gr βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Δικεφάλου μετά από υπόδειξη του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον συμπατριώτη του από την κοινή τους θητεία πρόσφατα στην Μπράγκα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θεωρεί πως ο Παλίνια ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου Μάριο Μπράνκο, βρίσκεται σε επικοινωνία με τους παράγοντες της Σπόρτινγκ.

Οι δύο ομάδες διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω και της μετακίνησης του Μίσιτς πέρσι το χειμώνα στην Τούμπα και όλο αυτό στη Μικράς Ασίας θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Μπράνκο αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στην Πορτογαλία για να πάρει τα δικαιώματα του Ζοάο Παλίνια. Τα 6 εκατ. ευρώ που ζητάει η ομάδα της Λισαβόνας είναι ένα μεγάλο πόσο το οποίο μπορεί να «πέσει» αν οι Ασπρόμαυροι προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Αν δεν καταστεί εφικτή η απόκτηση του Ζοάο Παλίνια οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήδη έχουν προταθεί και εξεταστεί από τους υπεύθυνους των μεταγραφών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ