Εξώδικο του Μουνιέ στον Παναθηναϊκό που ζητάει άμεση εξόφληση

Εξώδικο του Μουνιέ στον Παναθηναϊκό που ζητάει άμεση εξόφληση

Ο Αντονί Μουνιέ απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός με το οποίο ζητάει την άμεση εξόφλησή του από την περσινή σεζόν (145.000 ευρώ), ενώ δε δέχεται λύση συμβολαίου χωρίς αποζημίωση.

Στα άκρα Παναθηναϊκός και Μουνιέ.

Μετά την ξεκάθαρη στάση των «πράσινων» πως δεν πρόκειται να κάνουν πίσω στο θέμα των αποζημιώσεων και πως κανείς ποδοσφαιριστής απ’ αυτούς που είναι εκτός πλάνων δεν πρόκειται να πάρει αποζημίωση και να λύσει το συμβόλαιό του, ήρθε η κίνηση του Γάλλου που προσπαθεί να προασπίσει τα συμφέροντά του.

Ο Μουνιέ, μέσω του δικηγόρου του, έστειλε εξώδικο πριν δύο μέρες στη διοίκηση και ζήτησε την εξόφλησή του για τη σεζόν 2018-19.

Κάτι που μεταφράζεται σε 145.000 ευρώ τα οποία του οφείλονται, με την ΠΑΕ να έχει προθεσμία οχτώ εργάσιμων ημερών προκειμένου να πληρώσει το ποσό. Διαφορετικά ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος.

Εξώδικο είχε στείλει και ο Οικονόμου για οφειλή 42.500 ευρώ, η οποία ωστόσο του καταβλήθηκε χθες.

Μένει να δούμε ποια κατάληξη θα υπάρξει και με τον Αντονί Μουνιέ, για τον οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει πει στον Νταμπίζα πως χωρίς αποζημίωση δεν πρόκειται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ