«Η Μπράγκα δεν θα είναι ικανοποιημένη με την αποχώρηση του Παλίνια»

«Η Μπράγκα δεν θα είναι ικανοποιημένη με την αποχώρηση του Παλίνια»

Πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως η Μπράγκα δεν θέλει την αποχώρηση του Παλίνια, καθώς ο νεαρός χαφ θεωρείται παίκτης κλειδί για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά την περίπτωση του Ζοάο Παλίνια και σύμφωνα με τους Πορτογάλους το πρώτο βήμα έχει ήδη γίνει, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Αυτό που απομένει ώστε να υπάρξει οριστικό deal, είναι η συγκατάθεση της Μπράγκα, όπου ο 24χρονος αμυντικός χαφ είχε παραχωρηθεί δανεικός για την διετία 2018-2020.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «Desporto.sapo.pt» αναφέρει πως η πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν θα είναι ικανοποιημένη από την αποχώρηση του Παλίνια, μιας και θεωρείται παίκτης κλειδί και το μόνο κέρδος που μπορεί να έχει είναι στο οικονομικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Η Μπράγκα δε θα είναι ικανοποιημένη με μια πιθανή αποχώρηση του μέσου, αφού θεωρείται παίκτης κλειδί. Όμως μπορεί να βγάλει κέρδος από μία πιθανή συμφωνία, καθώς στη συμφωνία της με τη Σπόρτινγκ προβλέπεται ότι θα λάβει ένα σεβαστό ποσό, σε περίπτωση που τον θέλει πίσω νωρίτερα από τα δύο χρόνια ή τον πουλήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ