Η φάση του τραυματισμού του Φορτούνη (vid)

Η φάση του τραυματισμού του Φορτούνη (vid)

Δείτε τη φάση στην οποία ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος στο φιλικό με το Αμβούργο.

Σοκ προκάλεσε στον Ολυμπιακό η είδηση ότι ο Κώστας Φορτούνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 6 μήνες.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών τραυματίστηκε στο φιλικό με το Αμβούργο και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα έδειξαν – δυστυχώς – ότι έχει υποστεί χοντρή ζημιά. Το ρολόι για τον Ελληνα χαφ σταμάτησε στο 65ο λεπτό του αγώνα με την γερμανική ομάδα, όταν δέχθηκε ένα μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

Ο «ερυθρόλευκος» αρχηγός έπεσε στο έδαφος πιάνοντας το δεξί του γόνατο, με τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο να τρέχει αμέσως στο σημείο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ζήτησε αλλαγή, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον αντικαθιστά με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ένα φιλικό που αποδείχθηκε μοιραίο για τον Φορτούνη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Δείτε τη στιγμή του τραυματισμού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ