Τσουρέλας : «Άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές, αντίπαλος ο χρόνος»

Τσουρέλας : «Άργησε ο ΠΑΟΚ στις μεταγραφές, αντίπαλος ο χρόνος»

Ο Τσουρέλας θεωρεί ότι έχει αργήσει ο Δικέφαλος να κάνει φέτος ορισμένες σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης.

Ο Απόστολος Τσουρέλας μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τις μεταγραφικές εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ, τις απαιτήσεις του Φερέιρα και τον χρόνο μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας, ο οποίος λειτουργεί ως αντίπαλος του Δικέφαλου.

Αρχικά για τις δηλώσεις Φερέιρα που είπε ότι θα παίζουν αυτοί που έχουν διάθεση, τόνισε: «Το να ζητήσει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και το να δίνουν οι παίκτες το 100% μέσα στο γήπεδο, αυτό δεν είναι ούτε παραίνεση, ούτε παράκληση. Είναι το αυτονόητο. Όποιος δεν μπορεί, δεν θέλει, δεν έχει όρεξη, φεύγει και πάει αλλού».

Για το αν είναι κορεσμένοι οι παίκτες: «Δεν είναι κορεσμένοι. Το 50-60% είναι νέοι παίκτες. Όλοι θέλουν είτε να μπουν, είτε να επιστρέψουν στον ΠΑΟΚ. Ξέρουν ότι βρίσκονται στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, ξέρουν ότι το κασέ τους ανεβαίνει κατακόρυφα και τα οικονομικά τους, όχι απλά θα βελτιωθούν, αλλά αν παίξουν 2-3 χρόνια θα εξασφαλίσουν τη ζωή τους. Γιατί να είναι κορεσμένοι; Δεν υπάρχει λόγος».

Για το αν άργησαν οι μεταγραφές μέσου και επιθετικού: «Νομίζω ότι άργησαν. Ήδη έπρεπε, δεν ξέρω γιατί δεν έγινε, να είναι εδώ. Είχε γίνει ο σχεδιασμός από πριν, υπήρχαν τα ονόματα, προφανώς μετά την αποχώρηση του Λουτσέσκου άλλαξε κάτι, ίσως και τα ονόματα, ίσως και τα δεδομένα Ξέρω ότι στον ΠΑΟΚ ήταν έτοιμοι για τη νέα σεζόν. Δεν ξέρω τι χάλασε και δεν μπορώ να το κρίνω».

Για το ενδεχόμενο ο Φερέιρα να ζήτησε να έρθουν δικές του επιλογές: «Ο Φερέιρα μπορεί να πει ό,τι θέλει. Από τη στιγμή που ήρθε, προφανώς του εξήγησαν τα δεδομένα και τα αποδέχθηκε. Ήταν ενημερωμένος για το τι μέλλει γενέσθαι. Αποκλείεται να ήρθε στον ΠΑΟΚ να μην τους ρώτησε: «τι θα πάρουμε;». Είναι απολύτως λογικό να προτίμησε δικές του επιλογές. Αν προλάβαινε να χαλάσει η μεταγραφή και να βρουν κάτι καλύτερο, και ίσως και γι’ αυτό η καθυστέρηση, είναι απόλυτα λογικό. Αν είναι ενδεκαδάτοι και έτοιμοι αυτοί οι παίκτες που θέλει, ο χρόνος μπορεί να τον καλύψει».

Για το αν ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι ο χρόνος: «Νομίζω πως ναι. Αυτοί οι παίκτες θέλουν προσαρμογή. Επίσης, οι πολλοί καινούργιοι δεν μπορούν να κριθούν σε τόσο σύντομο διάστημα».

Κλείνοντας, ο παλαίμαχος άσος του Δικέφαλου είπε: «Θυμηθείτε τι έγινε την επόμενη χρονά που πήρε το Πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Κόντεψε να πέσει στη Β’ Εθνική. Και την μεθεπόμενη χρονιά όταν ηρέμησε η τρικυμία πήγε στη φυσιολογική του θέση 2ος-3ος-1ος. Πρέπει να βρούμε τρόπο, όπως κερδίσαμε όλα τα άλλα, να διώξουμε και τον ίλιγγο της κορυφής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ