Πασχαλάκης: «Καταφέραμε πολλά με τον Λουτσέσκου, αλλά είμαστε σε νέα εποχή με τον Φερέιρα»

Πασχαλάκης: «Καταφέραμε πολλά με τον Λουτσέσκου, αλλά είμαστε σε νέα εποχή με τον Φερέιρα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του φιλικού με την Κλουζ.

Αυτήν την ώρα ο ΠΑΟΚ κάνει μια πρωινή προπόνηση στην «Cluj Arena», η οποία θα φιλοξενήσει και τη βραδινή φιλική αναμέτρηση (στις 21:00) με την Ουνιβερσιτέα Κλουζ. Το φιλικό είναι στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια της ρουμανικής ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (δεν προπονείται και δε θα παίξει στο ματς καθώς έχει ενοχλήσεις στο χέρι του) εκπροσώπησε τον ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων είπε: «Είναι το 4ο φιλικό για εμάς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της Κλουζ, είναι τιμή να είμαστε προσκεκλημένοι στα 100 χρόνια της ομάδας. Είναι ένα φιλικό που έκλεισε ο κύριος Λουτσέσκου, καθώς ήθελε να έχουμε αρκετά φιλικά για να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες του Champions League. Ευχόμαστε τα καλύτερα στην Κλουζ».

Για την αλλαγή προπονητή στον ΠΑΟΚ: «Είναι μια κατάσταση προσαρμογής προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του νέου μας προπονητή. Ήμαστε 2 χρόνια με τον Ράζβαν και κατάφερε πολλά, τον ευχαριστούμε για όλα, αλλά έχουμε νέο προπονητή και προσπαθούμε να κατανοήσουμε τα θέλω του».

Για τον βασικό λόγο της επιτυχίας του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Είχαμε δεθεί και είχαμε φτιάξει ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ήθελα να είναι όλα στην εντέλεια. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε το μέλλον και η νέα εποχή του ΠΑΟΚ είναι με τον Αμπέλ Φερέιρα».

Για όσα γνωρίζει για την Κλουζ: «Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι εκατονταετίας και είναι μια ιστορική ομάδα για τη Ρουμανία».

Για το αν έχει δει το γήπεδο: «Είναι ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και ένα όμορφο στάδιο. Εύχομαι να έχει κόσμο σήμερα!»

Για το πότε ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Champions League: «Προσπαθούμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ