Στις 21:00 το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κλουζ

Στις 21:00 το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Κλουζ

Ο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει απόψε λιγότερους παίκτες από τα προηγούμενα ματς και θα δε θα κάνει πολλούς πειραματισμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει απόψε (12/7) το βράδυ στις 21:00 το τέταρτο φιλικό της φετινής του προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στη Ρουμανία.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δε θα κάνει πολλές δοκιμές όπως στα τρία προηγούμενα φιλικά με Άλκμααρ (ήττα με 1-0), Νόρτζελαντ (νίκης με 3-0) και Τσβόλε (ισοπαλία 2-2).

Όπως τόνισε μετά το ματς με τη Τσβόλε, πλέον θα αρχίσει να χρησιμοποιεί εκείνους τους παίκτες που του κάνουν βάζοντας τέλος στις δοκιμές επί δοκιμών.

Στη Ρουμανία ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μαζί του 27 παίκτες, αλλά ο Πασχαλάκης δεν προπονήθηκε (έχει ενοχλήσεις στο χέρι) και δε θα παίξει στο ματς. Οι άλλοι 26 είναι οι: Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο, Κάτσε, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ PAOK TV

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης και της φιλικής αναμέτρησης στη Ρουμανία κόντρα στην Ουνιβερσιτάτεα Κλουζ και θα δείξει το ματς εντελώς δωρεάν μέσω ίντερνετ στο «PAOK TV». Η προβολή θα είναι διαθέσιμη σε Ελλάδα και Κύπρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ