Kαρντόσο: «Είδα στο γήπεδο κάποια από τα πράγματα που ζητάω»

Kαρντόσο: «Είδα στο γήπεδο κάποια από τα πράγματα που ζητάω»

Πως σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός

Στην συνολική εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ και όχι στο αποτέλεσμα στάθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο, στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Τρέντσιν. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως είδε από τους παίκτες του κάποια πράγματα που θέλει και έχει δουλέψει μαζί τους αυτές τις μέρες, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της για τη φετινή σεζόν.

«Αυτή τη στιγμή αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι αν μπορούμε να κάνουν στο γήπεδο κάποια πράγματα που δουλεύουμε και να τσεκάρουμε κάποιους παίκτες. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο αντίπαλος άσκησε πίεση ψηλά, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες δεν σκοράραμε, δεχθήκαμε το γκολ. Όμως το πιο σημαντικό είναι να δούμε κάποιες αγωνιστικές συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», είπε αρχικά ο Καρντόσο.

Σχετικά με το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το αν είναι ευχαριστημένος από την συνολική ποιότητα του ρόστερ, ο τεχνικός της Ένωσης δήλωσε τα εξής: «Είναι πάντα θετικό να κερδίζουμε, αλλά ζητάμε κάποια πράγματα στους παίκτες και είναι θετικό ότι προσπαθούν να τα βγάζουν στο γήπεδο. Είναι επίσης σημαντικό ότι οι παίκτες έπαιξαν με συσσωρευμένη κούραση. Πρέπει να αναλύσουμε αυτό το γεγονός. Αν είχαμε σκοράρει πρώτοι το αποτέλεσμα θα ήταν θετικό για εμάς. Αυτό που έπρεπε να δούμε είναι κάποια πράγματα. Με χαροποιεί ότι προσπαθούν οι παίκτες να βγάλουν κάποια πράγματα με συγκέντρωση στο γήπεδο, τα οποία δουλεύουμε. Υπάρχουν παίκτες με ποιότητα που σε κάποιες θέσεις αποδίδουν καλά, σε κάποιες άλλες όχι. Προσπαθούμε να χτίσουμε το ρόστερ».

Για την πίεση που δέχθηκε η ΑΕΚ και αν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο στο πώς να βγάζει τη μπάλα από την άμυνά της;

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για εναλλακτικό πλάνο. Υπάρχει η κοντινή και η μακρινή πάσα. Αυτός που αποφασίζει είναι ο τερματοφύλακας. Ειμαστε στην αρχή. Ζητήθηκε στους παίκτες να αλλάζουν πάσες και προσπάθησαν να το κάνουν. Οι τερματοφύλακες σε σχέση με την περσινή χρονιά ήταν συνηθισμένοι να παίζουν με βαθιές μπαλιές. Τώρα καλούνται να κάνουν κάτι διαφορετικό. Αυτά δουλεύουμε καθημερινά και θα δούμε στο τέλος ποιος θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Μέχρι αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται από τους τερματοφύλακες. Είναι θαρραλέοι και προσπαθούν να κάνουν δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ